Tiktok:
instagram:
  • 375204
    Global Ranking
  • 4065
    Country/Region Ranking
  • 191.02K
    Followers
  • 614
    Videos
  • 1.84M
    Likes
  • New Videos
    40
  • New Followers
    13.24K
  • New Views
    3.14M
  • New Likes
    164.17K
  • New Reviews
    2.63K
  • New Share
    5.26K

kawaisan  Data Trend (30 Days)

kawaisan Statistics Analysis (30 Days)

kawaisan Hot Videos

#fyp
1.09M
132.54K
12.22%
1.43K
2.43K
2.38K
soft brown makeup @Maaez HQ 🤎✨🤤 this my favourite looks #makeuptutorials #tutorial #maaez #maaezfoundation #maaezcosmetics #maaez #fyp #foryou #tutorialmakeup #tutorial #foryoupage #brownmakeup #brown🤎
676.67K
56.62K
8.37%
1.02K
459
855
macam biasa foundation cubremi the best!!!🥹 @Cubremi HQ #tutorial #makeuptutorial #simplemakeup #simplemakeuptutorial #foryo #fyp #foundation #cubremi #cubremifoundation
368.15K
37.31K
10.13%
1.46K
203
953
Replying to @a ♡ so settle makeup tutorial san dekat video ni, semua produk dari @sobellacosmeticshq_ 💗simple but make it lurvee!! #makeuptutorial #makeup#tutorial #tutorialmakeup #sobella #sobellalipmatte #foryou #foryo #fyp #sobellacosmetic
287.29K
20.8K
7.24%
808
221
661
Real skin no filter! Makeup pakai kesemua product @Cubremi HQ #cubremi #foundation #cubremifoundation #tutorialmakeupnatural #tutorial #grwmroutine #grwmmakeup #fyp #foryou
245.4K
26.78K
10.91%
615
192
424
another makeup tuto with maaez product😍 @Maaez HQ #maaez #maaezfoundation #maaezcosmetics #tutorial #foryou #tutorialmakeup #fyp #foryou #fypシ
148.11K
17.01K
11.48%
614
115
345
Replying to @Azeera88 soalan ni banyak sangat dah tanya,baru harini sempat spill🥹 san sentiasa pakai lip booster dari @Alha Alfa Cosmetics HQ senang nak bawa dan san dah obsess sebab betul berkesan #lipsboosteralhalafa #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfacosmetics #foryou #tipsbibirmerah #tips #tipsandtricks #tipsforgirls #foryou #fypシ #lipstick #bibirsehat #bibirhitam #bibirpink
138.03K
6.83K
4.95%
58
65
155
Replying to @Aa.Schaa #douyin #douyinmakeup #douyineyelashes #fyp #foryou #fyp #eyelashes #eyelashestutorial
116.92K
4.35K
3.72%
69
67
198
Replying to @Hi! gee 🕊 banyak lagi kekurangan aku embak🥹ada yang suruh pakai braces kita nya tacod #fyp
109.47K
3.04K
2.77%
14
314
224
Husband kita asyik cakap makeup on point, dan tak cakey lansung🥹🫣 kesemua product dari @Maaez HQ #tutorialmakeup #maaez #maaezfoundation #maaezcosmetics #maaezbeautyhq #foryou #fyp #fypシ゚viral #tutorial #douyin #lookcute #makeuplook
104.95K
7.01K
6.68%
134
188
241
tutorial ombre lips with me😍sobella jarang mengecewakan,patut ramai yang suka sobella @sobellacosmeticshq_ #sobella #sobellalipmatte #lipmatte #ombrelips #tutorialombrelips #koreanlips #foryou #tutorial #lipmattemalaysia #localbrand #local #fyp #fypシ
94.58K
7.8K
8.25%
112
78
209
@sobellacosmeticshq_ #makeup #makeuptutorial #tutorial #fyp #foryo #sobella #sobellacosmetic #sobella
85.2K
5.18K
6.08%
197
126
130
Nude Makeup Tutorial By me 😘@sobellacosmeticshq_ #sobella #sobellacosmetic #foryou #fyp #makeuptutorial #tutorial #tutorialmakeup #nudemakeup #fyp
75.76K
4.81K
6.34%
310
50
220
another makeup looks yang senang nak follow🎀 hehehe kesemua produk dari @Maaez HQ #tutorial #tutorials #tutorialmakeup #pinkylook #pinklover #makeup #makeuptutorial #lookspink #pink #fyp #fypシ #foryou #maaez #maaezfoundation #maaez
69.58K
4.6K
6.61%
184
61
160
Mascara from @molleqcosmeticshq so far cantik guy,bulu mata melentik dan tersusun lawa je tak berselerak😍 10/10 yaa approved🫶🏻 #mascara #mascarahack #mascaramolleq #molleq #mascara #tutorial #tutorials #makeuptutorial
61.05K
3.97K
6.5%
28
58
66
hanya sekadar kenangan dengan husband,yang selalu support dari 0 sampai ke tahap ini🥹dulu betul2 niat nak bermain cinta monyet je. Takda timbul perasaan serius sebab budak2 lagi kan hahahaha,untuk sebelum itu san asal kristian dan masuk mualaf before kita nikah lagi memang niat sendiri sebab Allah buka hati san🤍 Yess,san ada keluarga but san dari broken home if you know you know laa ya. So if apa2 keputusan san tak pernah minta izin dari family apa yang san nak buat ,san buat je sebab hidup sendiri sejak umur 15tahun lagi dah pandai cari duit sendiri tinggal sendiri ,masa tu sanggup berhenti kerja sebab ambil college ni ada sekali kerja sambil belajar.So disitulaa jumpa husband kita hahahah dari situlaa dia bawa san jumpa apa itu DUNIA yang BERWARNA sebenarnya #fyp #ourjourney #Relationship
57.49K
1.6K
2.78%
2
77
18
Replying to @🦋 tutorial mascara done!✨ @barenbliss_my tolong banyakkan stock ya supaya saya dapat restock lagi😭terpksa spill huwaa hahahaha #mascara #fyp #barenbliss #barenblissmascara #mascara #sarawak #foryou #fyp #fypシ
56.7K
3.12K
5.49%
73
85
127
If korang ada kulit muka kusam or oily skin wajib try this suncreen,and this sunscreen sesuai acne prone juga🥹 #astralumaskincare #astralumasunscreen #sunscreen #skincare #sun #sunscreenviral #foryo #foryou #fyp
56.4K
1.79K
3.18%
22
37
88
haritu ada yang baru sekarang dia datang lagi racun kita ya @wansueOwnerr sekarang ada lipmatte baru😍sumpah semua lawa korang! #localproduct #localbrand #foryou #lipmattewansue #wansuebeauty #wansuebeautylipmatte #fyp #foryou #foryoupage #tutorial #racun
55.14K
2.59K
4.69%
76
78
216
#mascara #mascarareview #mascarahacks #fyp #fypシ゚viral #foryou @barenbliss_my
53.3K
2.59K
4.86%
9
53
49
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved