Tiktok:
instagram:
  • 126960
    Global Ranking
  • 971
    Country/Region Ranking
  • 282.52K
    Followers
  • 96
    Videos
  • 5.08M
    Likes
  • New Videos
    6
  • New Followers
    40.65K
  • New Views
    6.49M
  • New Likes
    483.66K
  • New Reviews
    5.22K
  • New Share
    5.98K

Hannymaru Statistics Analysis (30 Days)

Hannymaru Hot Videos

Tengok mata ayah hahahahh😂😂😂
5.42M
403.53K
7.44%
2.97K
4.47K
5.34K
Ada yang rindu ayah je tu?? #anakayah #pakmaru
2.65M
275.92K
10.39%
7.68K
10.19K
11.48K
Seorang yg bergelar ayah pasti melindung puterinya ❤️
1.59M
342.09K
21.49%
2.86K
6.19K
2.75K
#stitch dengan @CapikLalat2 takut Nnti leps ni ayah join capik gelek je ni 🤦🏻‍♀️
1.19M
162.58K
13.61%
736
1.22K
1.23K
Nasib bapak aku Tak nangis time jerit tu😂😂
1.02M
70.93K
6.96%
256
556
691
Time Org tengah kemam @fabuloushqq la dia nk dengki! Tk bagi langsung peluang nk kurus😒
960.83K
68.64K
7.14%
271
304
276
Jom naik kereta kuda! #anakayah #pakmaru
615.74K
60.21K
9.78%
1.71K
1.99K
2.46K
Halal sikit 🤪
426.4K
51.16K
12%
289
225
322
Ahli group baru kita org pakmatu🤪
327.66K
34.03K
10.39%
364
480
430
MERDEKA!🇲🇾 #tanggal31Sitinurhaliza
256.04K
24.64K
9.62%
384
492
706
Nyumm2 @jellyqueenzhq #jellyqeenz
233.84K
7.28K
3.11%
182
90
135
Sapa pulk nk mengurat dia😂 #pakmaru #anakayah
231.91K
28.09K
12.11%
111
194
201
Last day kat mitec..🥰
219.55K
12.77K
5.82%
56
92
136
Buat dgn member❌ buat dgn pakmaru✅
151.83K
13.28K
8.75%
37
52
49
Nak Badan mcm org dulu2 kena la rajin pakai bengkung 😍 @filleabyisabella
103.94K
7.06K
6.79%
32
37
47
Sebelum nk menari pakai dulu wonder white spray @nmirabeauty.hq biar lepas ni ayah lagi putih dari Hanny😎 #nmirabeauty #wonderwhitespray #pakmaru
94.5K
4.49K
4.75%
19
56
82
Bangun2 tidur ayah ajak teman jogging😂tapi lepas minum PROFIT ni aktif semacam je dia 🤦🏻‍♀️
83.81K
4.78K
5.7%
31
70
39
Yumm yummm ! @cookiesm.wanted
76.53K
3.2K
4.18%
33
60
64
Hanny tak de so hari ni ayah nk mkn kambing fav ayah @pakmatwestern ni srg2😋
61.89K
2.41K
3.89%
17
24
30
Ramai tag suruh buat tapi emm i try la eh 🥲
31.98K
3.12K
9.74%
10
54
23