# malaysia

10.91M
101.83B

Top 50 Hot Videos(malaysia)

🚀 READY, SET, V30 SERIES LAUNCH PREP IN FULL SWING! We've got the stage set and the excitement brewing!💯😍🤟 Join us on the livestream at 4pm sharp for all the action-packed reveals! 📱✨ #vivo #vivoMalaysia #Malaysia #vivoV30Series #PortraitSoPro #vivoV30NowWithZEISS #Setupphoto #comingsoon #setup #livestream #productlaunch #launchproduct #newproduct
22.23M
13.25K
0.06%
1
136
389
John Heron Sandoval
who wants to see the results? 📍Royale Chulan Damansara Hotel #transition #behindthescenes #johnheron #RoyaleChulanDamansara #KualaLumpur #Malaysia
16.98M
689.57K
4.06%
25
1.89K
886
TAG KDRAMA LOVER😚| IG: jia_songggggggggg #kdrama #malaysia #ulzzang #tanjiasong
14.41M
1.3M
9.05%
347
7.11K
41.2K
4
M.S.VEMAL
All time favourite 🫶🏽 ##dhoommachale##hrithikroshan #msvemal #malaysia 🇲🇾 #fyp #bollywood #foryou #1m
13.05M
940.52K
7.21%
106
27.8K
11.9K
5
Borneo Foodie
Nasi Campur Helicopter 📍 Restaurant Lion Clear 🗺️: Behind Puma Sera, Mega Hotel, Miri, Sarawak 🕖 *7am-9pm (Open Daily) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Foodie #MakanLocal #FoodLover #foodies #tiktokfood #MYFoodie #sarawak #foodie #food #malaysiatiktok #borneofoodie #borneo #malaysia #miri
10.81M
399.26K
3.7%
10
11.21K
29.83K
Langsung terbang ke Malaysia buat Lilis #tki #pmi #malaysia
8.83M
283.68K
3.21%
34
9.35K
7.65K
7
vivo Malaysia
DIVE INTO A WORLD WHERE DESIGN SHINES WITH PERFORMANCE! 🤍🌏 Shine your world with the vivo V30 Series the BLOOM WHITE colour, inspired by blooming flowers, mirrors the delicate gradient of petals—starting from a serene white and seamlessly transitioning into a subtle blue gradient!🪞 Stay tuned, 1️⃣3️⃣th March 2024. T&C Apply. #vivoV30Series #PortraitSoPro #vivoV30NowWithZEISS #vivoMalaysia #Malaysia #fyp #fypシ #newphone #comingsoon #comingsoon2024
8.61M
6.93K
0.08%
1
97
224
8
Hamdan Mubarak
Ni dia resepi RotiBoy yang guna roti gardenia je, terpaling simple tapi sedap 🤤 #hamdanmasak #foodtiktok #food #MakanLokal #malaysia #masak #rotiboy #rotiboyrecipe #bread #kitchen #dapur
7.89M
518.4K
6.57%
8
3.86K
35.81K
9
Hamdan Mubarak
Nasi Goreng Cili Kering 🤤 #hamdanmasak #foodtiktok #food #MakanLokal #malaysia #masak #nasigoreng #nasigorengcilikering #friedrice
7.24M
341.84K
4.72%
5
4.98K
19.27K
10
💫badlisyah_bs2
Misteri ada sesuatu tertanam di singki konkrit “tanah kubur” bertahun berubat tak baik kerana ada sesuatu ditanam. alhamdulilah terlerai : comment kalau anda ada rasa sesuatu dalam video ini #pusatrawatanalidrus #ustazsyafiqmujahid #tanahkubur #foryoupage #viral #malaysia
6.58M
124.07K
1.89%
1
1.65K
7.76K
Akhirnya Besok Lilis bisa kita pulangkan ke Indonesia, terima kasih orang2 baik yang sudah membantu prosesnya #tki #tkw #malaysia #pmi
6.38M
209.77K
3.29%
15
1.36K
1.47K
12
Hamdan Mubarak
Kita mari dengan Kek Tapak Dinosaur ! 🦖 Thank you @Hannan Mubarak layankan permintaan hahaha 😊 #hamdanmasak #foodtiktok #food #MakanLokal #malaysia #masak #dapur #kektapakkuda #kektapakdinosaur
6.27M
318.11K
5.08%
2
11.75K
20.88K
13
What a goal ! #fyp #foryourpage #SukanDiTikTok #malaysia #korea #viral #football #asiancup
5.23M
366.4K
7.01%
98
4.11K
2.75K
14
Minah Salleh Celup
Comel kan nenek saya? 🥹 #malaysia #fypmalaysia #fyp #tajikistan #chorteppa #dushanbe #roti #buatroti #bakarroti #carabuatroti #rotitajikistan #non #tanoor #rotitanoor
5.02M
247.17K
4.92%
0
2.79K
1.63K
15
Minah Salleh Celup
Ingat best ke salji ni 😭 #malaysia #fypmalaysia #malaysiafyp #dushanbe #tajikistan #orangtajikistan #travel #dushanbetravel #tajikistantravel #kampung #balikkampung #salji #snow #winter #musimsejuk #musimsalji #beku
4.89M
216.86K
4.43%
0
3.17K
1.48K
16
Bola Paling mahal 😮 #zeemahmad #neymar #neymarjr #malaysia #SukanDiTikTok #foryousports #fyp #foryoupage #brazil #Soccer #football #futsal #skills
4.65M
285.43K
6.13%
0
3.28K
703
Hati hati gais Ai tiru suara dan wajah artis tanpa kebenaran untuk jual seluar dalam! Tolong share pada semua supaya korang tak tertipu! #terciduq #teamzedzaidi #malaysia #malaysiaviral #malaysiabangkit🇲🇾 #tiktok #tiktokmalaysia #fyp #fy #foryou #foryoupage #fypage #kamisempoi #artis #artismalaysia #artismalaysia🇲🇾 #senimanmalaysia #seniman
4.57M
154.51K
3.38%
0
3.13K
4.38K
18
🦥 𝓦𝓲𝓭𝓪𝓭 𝓑𝓮𝓵𝓱𝓪𝓶𝓻𝓲
#wyddbh #fyp #اكسبلور #دويتو #foryoupage #foryou #algeria🇩🇿 #malaysia #🇲🇾 #kualalumpur #travel
4.43M
270.45K
6.11%
0
5.07K
2.54K
19
Hamdan Mubarak
Replying to @NaimSalleh korang rasa berapa harga boleh jual untuk kek tapak dinasour ni ? 🤔 #hamdanmasak #foodtiktok #food #MakanLokal #malaysia #masak #dapur #kektapakkuda #kektapakdinasour
4.42M
244.22K
5.53%
1
3.86K
3.49K
20
DURIAN IKE RISMEN
Pruning pohon leter w INGAT DURIAN INGAT IKE RISMEN ☎️: 0813-7495-4175 (Admin Outlet Makan Durian di pekanbaru ) 📍: Jl. Arifin Ahmad, Samping Rumah Makan Pauh Piaman (Outlet Durian) ☎️: 0853-1402-1589 (Admin Rumah Bibit) 📍: Nagari Jopang Manganti, Kec. Mungka, Kab. Lima Puluh Kota #penikmatdurian #pecintadurian #duriantraveler #duriannusantara #durianlovers #durianpremium #durianranahminang #durianmusangking #durianbawor #durianoche #medan #siak #riau #pekanbaru #kuansing #jambi #aceh #sumbar #medan #jambi #malaysia #jakarta
4.29M
42.91K
1%
1
730
3.97K
21
vivo Malaysia
BRACE YOURSELVES FOR A PURPLE-POWERED EXTRAVAGANZA! 🎉 The vivo Y100 5G Purple Leather MV is here, and it's a whole vibe! 💜✨ That's Y100 Fun – let the good times roll! 🕺🎶📱 #vivo #vivoMalaysia #Malaysia #ThatsY #DiveIn100Fun #vivoY100PurpleLeather #mv #newmv #vivoY100 #vivoY1005G #vivoy100series #newsong #newsongs #newsongalert #newsong2024 #Yseries #vivoYseries #fyp #fypシ #fypシ゚viral
4.28M
8.28K
0.19%
0
124
433
22
Minah Salleh Celup
Sedih saya orang kata pengotor lah apa lah 🥲🥲 #malaysia #fypmalaysia #malaysiafyp #dushanbe #tajikistan #orangtajikistan #travel #dushanbetravel #tajikistantravel #kampung #balikkampung #salji #snow #winter #musimsejuk #musimsalji #mandi
4.17M
143.89K
3.45%
0
2.44K
749
What’s Next? 🇲🇾 Malaysia’s Best Food - (Nasi Kerabu) #malaysia #MalaysianFood #nasikerabu #foodreview
3.73M
302.29K
8.11%
4
2.39K
479
24
Zubir Khan
Macha macha nee yennode macha 🫂🔥🤍 #fy #fyp #fypシ #foryou #fyppppppppppppppppppppppp #zubirkhan #tamil #tiktok #malaysia
3.54M
220.44K
6.23%
1
1.77K
6.77K
25
John Heron Sandoval
📍Royale Chulan Damansara Hotel #transition #johnheron #RoyaleChulanDamansara #KualaLumpur #Malaysia #travel
3.26M
305.69K
9.39%
63
622
507
26
vivo Malaysia
UNLEASH THE MAGIC OF THE vivo Y100 5G PURPLE LEATHER! 💜✨ One price, endless vibes! 🚀 Wrap your world in pretty purple, fuel up with 80W FlashCharge, and dive into brilliance with a smooth 120Hz AMOLED screen! 📱⚡️ Get ready to live the purple dream!💜🥳 #vivo #vivoMalaysia #Malaysia #vivoY100PurpleLeather #ThatsY100Fun #ThatsY #specs #ksp #Phone Specs Thats Never Seen Before #phonespecs #phonespecification #phonespecifications #fypシ #fyp #fypシ゚viral #fypage
3.23M
5.81K
0.18%
0
74
258
27
Harris Annuar
Tahniah sayang dah lama i nak Happy kan u ,akhirnya! Mesti u bangga dengan i ❤️#SuamiMemahami #BangkitBotak #videoviral #viral #malaysia #lawak #deep #sentap #lawaksentap #lawakdeep #baby #babytok
3.11M
158.94K
5.12%
0
1.51K
3.18K
28
Avira Nisha
di Indonesia ada gaksi?!🥭 #malaysia #kualalumpur #MalaysianFood #malaysianstreetfood #aviranisha
3.02M
74.54K
2.47%
0
700
283
29
Ray William Johnson
Feels like the plot of a spy movie 😳 #indonesia #kimjongnam #truecrime #northkorea #malaysia
2.96M
405.48K
13.68%
416
1.98K
16.36K
30
💫badlisyah_bs2
👹akan suruh SKIP VTT ni : Dunia Akhir zaman langgar ikatan janji Perhatikan Maksud video ni sampai habis #alhamdulillah #rawatanislam #malaysia #kerasukan #foryou #foryoupage #trending #panglima
2.87M
39.45K
1.37%
0
1.2K
904
Sabar yah Lilis #pmi #tki #tkw #malaysia
2.8M
131.47K
4.69%
11
3.71K
3.96K
32
Minah Salleh Celup
Hmmm dah start rindu Malaysia ni #malaysia #fypmalaysia #malaysiafyp #dushanbe #tajikistan #orangtajikistan #travel #dushanbetravel #tajikistantravel #kampung #balikkampung #salji #snow #winter #musimsejuk #musimsalji #rindu #rinduMalaysia
2.67M
126.54K
4.73%
1
2.17K
832
33
CikYahOfficial
Mak-mak bila anak masuk sekolah 🤭😂 #cikyahofficial #animoji #memoji #malaysia #foryoupage #2024
2.66M
202.11K
7.59%
0
4.79K
11.61K
34
Hamdan Mubarak
Haa ni dia resepi Ayam Tiram Thai yang pernah viral dulu tu, memang sedap sangat 🤤 @Mahsuri MY #hamdanmasak #foodtiktok #food #MakanLokal #malaysia #masak #ayam #chicken #ayamtiramthai
2.66M
176.55K
6.64%
2
1.44K
17.56K
35
OfficialiNews
Kedapatan Curi Ikan, Petugas PSDKP Tangkap Kapal Asing Berbendera Malaysia Kementerian Kelautan dan Perikanan (KKP) melalui Kapal Pengawas (KP) HIU 16 menangkap 1 kapal ikan asing (KIA) ilegal berbendera Malaysia di perairan Selat Malaka. POT #iNewsSiang #News #BeritaTerkini #Berita #PSDKP #KapalAsing #Malaysia #Indonesia
2.59M
99.94K
3.86%
0
2.81K
283
36
2v1 ⚽️ #fyp #foryourpage #zeemahmad #malaysia #football #Soccer #futsal #brazil #SukanDiTikTok #selangorfc #gergasimerah
2.57M
46.85K
1.82%
8
124
164
37
Minah Salleh Celup
House tour kat IG minggu depan, pi subscribe cepat hehe 🙈 #malaysia #fypmalaysia #fyp #uzbekistan #tajikistan #chorteppa #myhouse #Home #tajikhome #havli #jalan #jalanjauh #balikkampung
2.56M
119.28K
4.67%
0
3.37K
1.27K
Interviewing random people at AFC 2024 🇶🇦 #discoverwithmoe #afc2024 #wheretovisit #publicinterviewsqatar #doha #qatar #dohatiktok #qatartiktok #tiktokqatar #tiktokdoha #fypdoha #fypqatar #dohafyp #qatarfyp #dohaqatar #uae #dubai #abudhabi #kuwait #kuwait_tiktoker #kuwait🇰🇼 #oman #omanbd #oman🇴🇲 #jeddah #riyadh #uk #unitedkingdom #unitedkingdom🇬🇧 #london #machester #marseille #francetiktok #tiktokfrance #france #france🇫🇷 #paris #marseille #fypparis #parisfyp #paristiktok #tiktokparis #fypfrance #francefyp #tiktokfrance #francetiktok #spain #spain🇪🇸 #spaintiktok #spainfyp #tiktokspain #fypspain #barcelona #fypbarcelona #barcelonafyp #barcelonatiktok #tiktokbarcelona #madrid #fypmadrid #madridfyp #madridtiktok #tiktokmadrid #italy #italy🇮🇹 #italia #italytiktok #tiktokitalia #tiktokitaly #fypitaly #fypitalia #italian #italyfyp #milan #rome #venice #germany #germany🇩🇪 #germanytiktok #belgium #tiktokbelgium #fypbelgium #brussels #antwerp #berlin #munich #hamburg #frankfurt #marruecos #marruecos🇲🇦🇪🇸españa #marruecos🇲🇦 #morocco #morocco🇲🇦 #tiktokmorocco #moroccotiktok #moroccofyp #maghrib #maghribi #maghribia #maghreb #maroc #marocaine🇲🇦 #moroccan #marocco #marocaine #maroc🇲🇦 #marocaine🇲🇦tiktok #maroco🇲🇦algeria🇩🇿tunisia🇹🇳 #tunis #tunisia #tunisie #tunisienne #tunisie🇹🇳 #tunisia🇹🇳 #tunisian #algeria🇩🇿___maroc___tunisie #egypt #egyptian #egyptian_tik_tok #egyptiantiktok #tiktokegypt #iran #iranian #iran🇮🇷 #iraniantiktok #irani #malaysia #malaysiatiktok #malaysian #foryou #foryoupage #viral #tiktoker #tiktok #fyp
2.56M
63.76K
2.49%
53
1000
324
39
The famous Korean buldak stir-fried noodles omelette in Malaysia!!! #Malaysia#Kuala Lumpur
2.54M
80.02K
3.16%
1
118
2.97K
40
Departemen Imigrasi Malaysia meluncurkan operasi penggerebekan permukiman ilegal di sebuah perkebunan kelapa sawit di Setia Alam, Shah Alam, pada Minggu (18/2). Dalam operasi itu, 132 migran ilegal ditangkap—130 orang di antaranya Warga Negara Indonesia (WNI). Lebih rinci, Jafri menjelaskan dari 130 WNI yang ditangkap terdiri dari 76 laki-laki, 46 perempuan, dan 13 anak-anak. Menurut hasil intelijen yang diterima Jafri, ditemukan bahwa permukiman ilegal ini telah ada selama empat tahun terakhir—bahkan dilengkapi dengan akses listrik. Dalam keterangan tertulis, juru bicara Kementerian Luar Negeri RI, Lalu Muhammad Iqbal, mengatakan, pihaknya telah memantau kasus penangkapan 130 WNI ilegal di Setia Alam itu melalui laman media sosial Imigrasi Malaysia. Namun, KBRI di Kuala Lumpur, menurut Iqbal, belum menerima notifikasi kekonsuleran mengenai penangkapan mereka. 📸: Dok. Imigrasi Malaysia. Baca info selengkapnya di link bio. Jangan lupa follow Instagram @kumparancom untuk berita menarik lainnya! #newsupdate #update #news #svl #imgiran #malaysia #wni #infoterkini #berita #beritaterkini #kumparan
2.5M
32.97K
1.32%
0
796
1.8K
41
Wak Doyok Foodie
Kalau korang tahu nama sebenar wak doyok komen dekat bawah!! #kongsibersama #malaysia #foodies
2.48M
97.89K
3.95%
0
771
883
Representing #Malaysia it’s our attempt at #bukancintabiasa by #sitinurhaliza - #malaysiatiktok #malaysianmusic #global #singers #lagu #malay #internationalsongs
2.47M
149.7K
6.06%
8
5.82K
2.83K
43
Siapa yang candu dengan song ni ☝️ #SAH #sarahsuhairi #SetiaAkhirHayat #alfiezumi #fyp #foryoupage #foryou #twin #kembar #xybca #viral #malaysia #malaysiasong #malaysiadancechallenge #dancechallenge
2.44M
72.23K
2.96%
0
826
1.37K
44
azarinecosmetic
Azarine Goes to Malaysia!🇲🇾 Bangga!🥹 produk lokal Azarine sudah mulai ekspor perdana, dan negara pertama adalah Malaysia🥹 Yuk support terus produk lokal biar bisa semakin maju!🚀 siapa disini yang bangga juga pake Azarine?🙋‍♀️🤗 #AzarineCosmetic #localbrand #localbrand #azarinesunscreen #sunscreenazarine #malaysia
2.42M
6.8K
0.28%
0
56
96
45
Minah Salleh Celup
Sorry ah lambat post, nanti aku cerita macam mana nak ke Tajikistan dari Malaysia #tiktok #fyp #tajikistan #dushanbe #fypmalaysia #malaysia #travel #flight
2.41M
85.64K
3.55%
0
844
413
46
Hariz Azizan
Scramble Rubik 21x21 🤯 #harizazizan #malaysia #indonesia #fyp #foryou #rubik #speedcubing #speedcuber #viral
2.35M
65.27K
2.78%
0
318
212
47
karissaeats
Lil throwback cause I’m under the weather today. ily guys 💖#Foodie#fyp#malaysia
2.33M
285.25K
12.23%
4
657
807
48
Patroli.Indosiar
Innalillahi.. #tkw #jember #malaysia #migran #NewsIndosiar #fokus #patroli #indosiar #berita #fypindonesia #fyp #tiktokberita #berita #beritatiktok
2.26M
50.58K
2.24%
11
685
1.68K
49
Upin & Ipin Official
Macam bagus je penapis air ni. #upinipin #lescopaque #malaysia #abangiz #kakros
2.21M
64.1K
2.9%
0
409
759
50
N.ZaHan🇻🇳
Lần đầu em chơi ạ 😋 #stormick #malaysia #kualalumpur #zaheun #drums
2.21M
173.45K
7.86%
2
393
141