original sound - jaa_4737

41.93K

Top 50 Hot Videos(original sound - jaa_4737 )

raso sedih pon ado☹️ #orifake #orifakeexclusive
2.42M
143.5K
5.92%
0
1.68K
1.99K
MissYienn Empire
tolongglahhhhhhh takknakkk 😂
1.7M
78.04K
4.58%
0
1.06K
928
Kisah sedih #fyp #tiktokmalaysia #funny #comedу
806.55K
121.06K
15.01%
1
1.37K
4.01K
tak dapat banyak pun takpa asal lepas beli dispo pun okay :)
679.4K
83.49K
12.29%
6
1.01K
3.84K
Dah noticed kena seen pulak. 😌✋🏼
583.08K
45.2K
7.75%
492
417
560
6
ABANG SETEPEK ✅
fuhh bau dia lain macam geng😜 @Chachaieyra #fyp#fypp#trending#tiktokmalaysia#tolonglahejahsikit#buatrasoraso
489.15K
24.26K
4.96%
1
176
467
ejas sikit #tiktok buat ghaso ghaso
478.32K
38.02K
7.95%
0
242
118
cari sampai dapat guyss customer ni 👀.....#samballanabistro #fyp
393.43K
16.86K
4.29%
0
37
78
Nikmat dia sampai ke bulan kau ! 🤣 #vapetape
374.74K
27.73K
7.4%
2
175
546
299.4K
34.11K
11.39%
0
59
149
11
Dengan bakal kak ipar pun kedekur 😰 @Kak ika #fypシ #fyp
289.97K
17.03K
5.87%
60
17
31
12
Syed Saddiq
Mohon KKMM ‘adjust’ sikit untuk PerantiSiswa. Bantu Mahasiswa mudahkan proses mohon tablet. #KKMM #PerantiSiswa #Tablet #Laptop #SyedSaddiq #Saddiq
224.97K
12.24K
5.44%
45
318
79
13
Hadrey Ali 🇲🇾🔴🔵🦒
#shouldbeme Kenapa tak nak beli , kan jimatt 😭😭 #watson #fyp #tiktokmalaysia
209.67K
4.88K
2.33%
0
150
118
14
𝗖𝗶𝗸𝗴𝘂 𝗧𝗶𝗻𝗮 .
Tak tahan nk mandi sungai 🥲 Takot nnti air sungai tukar merah HAHA #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #viral #trend #shouldbeme #trending #ViralDiTiktok #xyzabca #fypdongggggggg #tiktokindonesia
177.86K
10.66K
5.99%
0
109
132
please lalu lagi.....
169.52K
21.15K
12.48%
306
318
244
16
167.09K
14.92K
8.93%
0
109
231
17
Nora nastasia
Dia boleh gelek je kat situ 🙄 #bowlingteam #teammalaysia
156.12K
2.32K
1.48%
5
10
3
18
khairulanas
Tolongglahh ejas sikit😂 #matkimiaori
127.8K
8.83K
6.91%
0
83
74
19
Dianarozaiman
127.34K
13.04K
10.24%
0
230
126
tolonglahhh
125.8K
12.15K
9.66%
0
49
27
21
BFM89.9 - Balanced Frank Media
#beritaditiktok #newsattiktok #viralnewsmalaysia #trendingnewsmalaysia #pru15 #ge15 #najibrazak #umno
121.97K
4.07K
3.34%
0
331
84
22
Kaka Azman
Tolong la oyen ! kau dah la asyik makan sedap je kerja malas 😭
117.32K
1.82K
1.55%
0
172
86
23
syabilzulkufli
Tolong lah you ! #fyp
114.61K
5.19K
4.53%
0
30
29
Ejah sikit mektok 🍩 #levitembam #vrchat #anyaforger #malaysia
108.49K
3.63K
3.34%
0
28
74
25
Mostie Handsome Boy
100.12K
18.65K
18.62%
1
111
281
26
Pįhhñęÿÿy 👾
98.67K
15.99K
16.2%
2
103
244
Tak lena tidur malam fikir 99 parcel pergi mana, courier pulak taknak bertanggungjawab 😞 #primercherang #fyp #rawatskin
98.13K
4.66K
4.75%
0
188
185
28
Tak Malaysian la kalau tak kaki pedas der. 😝 Cuba tengok sikit ada tak jenis macam Red layan pedas macamni.  #fyp #MameeMonsterGhostPepper #kthxbye
95.97K
1.07K
1.11%
0
25
13
29
Abiey Victor 2
lupa bawak sauk plak #ikan #fypシ #fyp
95.41K
5.82K
6.1%
0
68
32
30
handbrek pun tak turun acano tu
89.89K
7.18K
7.98%
26
14
21
31
ArifBunayya
Hampir MC acc 100k. Nasib baik doa mak ayah sampai 😂 #fyp #fypシ #foryou #foryourpage #viral #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #forex #forexlifestyle #forextrading
88.39K
1.55K
1.76%
53
69
30
#shouldbeme mesti ada punya member musib** cam ni ni😀
83.59K
9.87K
11.8%
0
59
217
kedekut
68.72K
6.57K
9.56%
0
126
124
34
boleh lah kak nim.. iman nak sikit je 😭
64.77K
3.31K
5.11%
0
23
26
Sikit pun takpo 😮‍💨
60.75K
5.06K
8.33%
0
63
31
pagi ni start doh. boleh tengok ig (riuhinthecity) atau (gukitofest)
59.64K
3.94K
6.6%
72
346
97
37
bell suka makan mochi
ok tak tu akak belakang #KeretapiSarong22
58.95K
5.6K
9.5%
20
44
37
Harapan tinggi tapi dihancurkan😌 -anda mencari bdaman original?? Tekan link dibawah👇🏻👇🏻.
58.82K
6.88K
11.7%
0
22
38
39
Ayda Jebat
Tolonglah…. Nak jadi cantik kena rajin…. @AurawhiteOfficial #aydajebat #tolonglah #buatrasoraso #aurawhite
57.41K
2.8K
4.88%
0
36
42
40
tajulofficial
Hahahaha!
52.82K
1.92K
3.63%
0
12
7
Ejah kando 😆 #mencarikimiayanghilang #hinokosuasana #agenkimia #fypシ
49.79K
6.3K
12.65%
0
138
39
42
Jaaaa Latte 🇵🇸
kalau suka tuu confess je lah 🤍🧕🏻
48.21K
4.74K
9.82%
0
165
164
43
47.41K
2.36K
4.97%
5
14
13
44
45.29K
1.67K
3.68%
3
9
2
45
dah tak sayang lah tu
44.81K
1.36K
3.04%
0
44
29
46
Lama tak update smpai berhabuk sama dgn motor ni 🤣. Area gombak cari carbon fiber boleh roger 🫡 #fypシ
41.41K
4.53K
10.95%
0
42
91
47
RAJA ASRAF👑
Korang boleh tolong saya tak?🥺
41.04K
1.68K
4.1%
0
44
12
48
you better be nice to everyone ☝🏼
39.06K
1.54K
3.94%
0
21
5
49
Ikhwan Ariff
Duduk luar satu hal,ni nak kena tahan malu bila orang lalu pastu nampak kita termenung kt luar kelas🥲 #tiktokmalaysia #shouldbeme
37.06K
3.37K
9.1%
47
23
32
50
ʚYourLoveɞ
Entah siapa yang salah ku tak tahu🧍🏻‍♀️
33.95K
4.45K
13.11%
0
71
173