Top 50 Hot Videos( )

okay yang ambik kos kimpalan je faham apa yang terjadi di awal vd :,)
6.43M
480.57K
7.48%
177
11.19K
4.8K
Nak letak tajuk lagu ni apa ek ? Komen sikit 🤭 #fyp #fypdongggggggg #berandatiktok
3.37M
274.77K
8.15%
50.51K
4.76K
18.05K
Muhammad Nizam
1.91M
95.71K
5.02%
274
1.45K
565
4
Syaitan pun panik tau, takut hilang job #semabikinlagu
1.77M
151.95K
8.61%
1.42K
1.49K
1.61K
recommended! ni pergi untuk anniversary treat. suami pun suka sgt! #therumahotelandresidences #hotelkl #anniversary #onlyinmycalvins #rancakraya #gayaraya
1.63M
104.17K
6.41%
53
1.83K
6.02K
6
Reply to @zxmri03 maaf kalau tak menyenangkan telinga awak , saya dah 4 lagu slow ala-ii 90an tak trending , nak merasa lagu ni pula kalau ada rezeki 🥹 #semabikinlagu #ismasane
1.14M
83.77K
7.33%
274
2.88K
1.02K
Bsah kat sluar 🤧#fefet #asekali #fyp
1.07M
50.91K
4.75%
18
720
1.4K
8
Madrizz_Official
jom ambil lori #fyppage #fypchallenge #fyp #fypシ #masukberanda #fypage
1.07M
69.63K
6.53%
350
609
355
9
Syahiera Syahiera
Jahat main nga sekni gk..wehi kenak 😂
1.02M
50.91K
5%
496
164
186
Reply to @zaneinrain Bayangkan amalkan seminggu dah pudar parut jerawat😱 #skinsupplement #GayaRaya #souliraraya
896.75K
52.75K
5.88%
35
822
2.47K
Balas kepada @buaya_tembagaa sorry baru dapat bagi part2 🙏
895.56K
42.26K
4.72%
401
285
328
12
Lepas raya kita releaseee,thankyou semua ❤️🥹 #semabikinlagu #ismasane #sayangsayang
837.57K
66.18K
7.9%
203
1.76K
764
malam tadi tengok tak rasa lapar pun hm ehh tiber tertengok lak petang2 ni
837.16K
89.64K
10.71%
2.81K
1.24K
1.07K
14
_ShafiqNizam
@ismasanee taknak ambil saya masuk dalam mv awak ke 😂 #capiklalat
833.9K
82.68K
9.91%
323
521
479
15
Muhammad Nizam
2,3 ari nie mmg lgu nie jah lah
714.33K
52.75K
7.38%
504
820
1.5K
16
Harini isma buat demo lagu " sayang sayang " tu , tajuk belum fikir pilih lagi, demo ni bagi kat producer untuk dia buat muzik .. cer dengar part last tu ! Ok ke ? Komen sikit 👉🏻👈🏻 #ismasane #sembikinlagu
712.92K
63.01K
8.84%
2.14K
1.21K
1.24K
17
Malaysian Update
Allahu..sampai tercabut tayar 😳 #beritaditiktok #NewsAtTikTok #TrendingNewsMalaysia #malaysianupdate
615.86K
43.13K
7%
315
740
359
18
𝓂𝒾𝓏𝒶𝓃.𝑜𝒻𝒻𝒾𝒸𝒾𝒶𝓁
Sayang Sayang Ermm🥹 #ismasane #fyp #foryoupage #lyrics #tiktokmusic #xyzbca #tiktokmalaysia #music #esekeli #laguviral
583.78K
45.49K
7.79%
7.2K
250
3.01K
19
Muhammad Nizam
tukang mkn sdp tukang cri nk patah pgang2
576.1K
25.3K
4.39%
112
293
163
20
𝓝𝓪𝓯𝓲𝓼𝓱𝓪𝓪𝔃𝓵𝓪𝓷
Sayang sayangg
572.19K
36.52K
6.38%
5
324
540
21
Hell0angah0.2
Ke yang ni ehhh !!!!!!!
519.75K
37.06K
7.13%
1.28K
572
661
22
AmrilAzami
sayang sayang nk tukar sport rim. #fyp #fypsounds #sayangsayangsayang
518.1K
45.7K
8.82%
5
1.67K
150
23
Saleha Rahim
Lepas ni gambar dan video akan jadi lebih cun melecun #tiktokguru #tipsandtricks
506K
26.73K
5.28%
5.46K
313
1.35K
24
Zuraidah l eyda
Reply to @_honeys0
495.04K
16.84K
3.4%
95
431
218
25
nye tepuh tayar kita😩nk kecek tak paham melayu😢
479.16K
21.78K
4.54%
50
272
41
26
𝒋𝒊𝒆𝒙𝒉𝒂
449K
47.79K
10.64%
2.31K
168
873
27
user200044865626jue akk dj
Pelakon mak wan latah di ceraikan dengan talak 1,perkhawinan hanya tahan 3 bulan#fypシ #fypシ
447.53K
6.94K
1.55%
469
383
496
28
Hafizuddin Hashim
Driving compilation 🏎
445.04K
31.11K
6.99%
130
364
138
29
Fatehah Subbri
Buah rambutan manis sekali
437.61K
8.6K
1.97%
110
66
48
30
Ahmad Afif Azizi
Alhamdulillah rezeki , honda ek singlecam sold out 🙏🏻 , tq Fikri support Afif dtg ii tngk terus jadi 👍🏻 , semoga kita dimurahkan rezeki 🥰
433.61K
33.36K
7.69%
95
154
99
31
saya malu 🥺 #fyp #tiktokmalaysia #xyzbca #trending #fypシ #viral #maximiller #foryou
424.33K
18.93K
4.46%
4
445
283
419.53K
28.37K
6.76%
100
58
147
33
Malaysian Update
Dua situasi yang berbeza.. #johnnydepp #justiceforjohnnydepp #malaysianupdate #global
395.07K
41.33K
10.46%
279
324
145
34
user200044865626jue akk dj
Nekas suami lalui episod hitam beristerikan pelakon mak wan latah,tak hormat suami ,kesal akhlak kurang baik#fypシ #fypシ
374.92K
4.17K
1.11%
338
552
253
35
Fieyaeyda_
Jangan terlalu sayang 🥺 #fyp #sayangsayang #tiktokmalay #fypシ
368.51K
22.58K
6.13%
183
182
110
36
349.17K
18.3K
5.24%
672
836
645
37
Sape suka mix dua ni #cubremifoundationstick #grapeseedoil #minyakanggur #cubremi #foryou #beautytips #beautyhacks #
348.42K
15.72K
4.51%
1.37K
160
617
38
IrineNadia
10 tahun dah🤲🏻 #fyp #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp
346.76K
17.9K
5.16%
4
330
416
39
Layan Anak Tino tt❤️#MoreChipsMoreFun #fyppppppppppppppppppppppp #fypdongggggggg #fypシ゚viral #bongsu #ramadhan2022 #foryoupage
345.35K
24.69K
7.15%
189
380
315
40
Muhammad Nizam
343.52K
17.68K
5.15%
107
179
608
41
suhailysue
sayang2 pulak tanda hadir🤪🥰#fyp✅ #awekalorsetar💚💛#singlelife❤️
342.92K
29.27K
8.53%
22
1.49K
752
42
Muhammad Nizam
moto raya dah siap bru leh g beraya umah janda
342.18K
11K
3.21%
52
109
63
43
Miezadania
Sayang sayang ❤️💍 Alhamdulillah
340.61K
28.31K
8.31%
164
174
144
44
CEO langkawi🦅
Pakej honeymoon❤️#fyppppp #foryoupage #langkawi #honeymoonlangkawi
332.36K
21.41K
6.44%
18
18
1.64K
45
Madrizz_Official
kedai cendol area Shah alam ni ada buka x skrg ni #fyppage #fypchallenge #fyp #fypシ #masukberanda #fypage
331.46K
23.18K
6.99%
103
348
170
46
_ShafiqNizam
🙏🏼 #capiklalat
330.07K
31.94K
9.68%
142
164
369
47
Ridwan Wan Azzwan
Alhamdulillah settle jobb🤲#fypシ゚viral#mesinrumput#potongrumput
322.01K
12.52K
3.89%
63
173
88
Kalau Sabah jumpa Terengganu jadi apa🤝#fypdongggggggg #fpyyou #runsgd🇸🇬🇸🇬🇸🇬🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #viral #fpy_tiktok
319.6K
16.46K
5.15%
137
746
184
49
Aurellia_nerissa
298.26K
13.34K
4.47%
857
452
619
50
Araâ parttime rempit🤎
Ayah saya ni serius saja 🥹
296.86K
39.7K
13.37%
119
153
216