Sound untuk orang yang kuat

9.98K

Top 50 Hot Videos(Sound untuk orang yang kuat )

2.58M
81.23K
3.15%
3.47K
2.89K
3.2K
tolong fyp
1.08M
190.48K
17.69%
2.52K
2.75K
1.98K
takpelah
739.62K
111.12K
15.02%
1.68K
1.64K
703
4
SAUDAGAR NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @paktam818 Kita tiada hak untuk menilai orang lain atas pilihan mereka. Sebab kita taktahu sebab sebenar. 🥺#ingatanuntukdiriku #womenpower
300.43K
14.75K
4.91%
56
2.05K
894
5
Farhana Jer
Setiap kali nok berjauhan mesti camni 🥺 dengan kita2 ikut nangis 😢🥺❤️ #ldr #fyp #loveyou #foryoupage #takecare
178.75K
15.83K
8.85%
329
450
734
🥀 #strong #fyp #PepsiMYxBLACKPINK
165.43K
21.72K
13.13%
6.22K
102
5.29K
7
Shaniena Natasya
ALHAMDULLILAH TERIMA KASIH 🤍
137.91K
14.49K
10.51%
44
194
156
Semoga sihat & membesar dgn baik syg , moga dipermudahkan 🤰🏻👶🏻 #countingday #mommydadtobe #fypp #perjuanganduagaris #baby2021
96.45K
7.69K
7.97%
39
12
24
9
🦋Zyrazainol🦋
aku xperasan langsung brg kau still ada dlm kereta sampai kwn2 yg tegur 😂... nk pos balik ke nk bakar jek ek? hahahaha
88.46K
3.74K
4.23%
23
109
181
10
ǟȶɨɛռ 🕊️
67.3K
1.52K
2.26%
11
59
43
11
Nurul Jannah
RINDU .
60.32K
7.23K
11.98%
82
41
65
Cantik kan 🥰 Nampak real , sebab cust pun bagi kerjasama 😜 Malam ni saya sambung edit yeee 🥰 Siapa nak macam ni komen laa #editbynini
56.14K
3.37K
6.01%
28
1.01K
120
13
Alyaa Sofea 🍑❤️
Reply to @kumanan46
55.38K
4.83K
8.73%
34
53
38
14
Bunga_Jaybee
Sedih pulak lagu 🥲 #fyp #fypシ #Biciakak #sihitam #stayathome #staysafe
46.94K
6.36K
13.55%
29
275
37
15
SYEERAHGHAZIOFFICIAL
❝ sekuat manapun seseorang itu , dia akan tetap mengalirkan air mata apabila diuji oleh Allah tentang perasaan ❞ #puokkitojangepecoh68
33.16K
3.57K
10.77%
90
117
218
16
Raja Muhd Al-Mahi 👳🏻‍ ✌🏻
Reply to @thesya05_ #foryoupage
28.75K
4.49K
15.61%
203
53
132
17
BUKAN SEMUA ORANG SENANG UNTUK MOVEON SEBAB MOVEOON ITU SAKIT..LAGI2 BILA DEKAT2 DAH NK HALAL TIBE2 HANCUR💔💔
27.36K
1.99K
7.27%
5
101
45
18
nrhasrisya🦄
sya taknak salahkan sapa2, tapi sya nak pesan sayang mana kita dekat org itu, jngan cari org yg panas baran, yg kaki maki ☺️ #sadstory #sadgirl
26.93K
2.18K
8.1%
81
157
215
#fypsoundss #fyp #memory #singlemommy #mommymuda
23.14K
2.91K
12.58%
0
214
101
20
𝓐𝓶𝓲𝓻𝓪𝓱🕊
how about you? 😌 #fyp #mentalhealth
17.84K
1.76K
9.86%
68
406
122
21
nurulfazlianasaffain
Lawa lawa semua #KedaiEmasAbu punya koleksi, yang ni bajet murah-2 je😁
17.01K
1.21K
7.14%
12
47
40
22
Berjuang hingga nyawa terakhir . Kisah saya dan kanser ❤️
15.54K
2.33K
14.99%
5
488
153
Prknalan yg singkat tak smpai 1thn , sklh x hbs lg. Nekad nk brhnti sklh and trus decide nk tunang &kawin . Alhamdulillah🤎. Dah hampir 4year brsama💓
15.45K
1.43K
9.24%
0
46
70
24
𝕚𝕘; 𝕕𝕪𝕒𝕒𝕟𝕖__ 🍭
Kesetiaan boleh diubah, tapi baran mungkin tidak. sape sudi ganti tempat diaa i dah tak sanggup 🥺🥺 #sadstory #sadlife #sadgirl
13.83K
1.29K
9.33%
188
77
150
25
𝑃𝑒𝑙𝑎𝑛𝑔𝑖𝐿𝑦𝑎𝑛𝑎 💋
Hati sy hancur wahai perampas
9.8K
1.04K
10.63%
10
36
8
26
iVe〆Alice
Dulu bertiga sekarang sorang ii 😇 #fypシ゚viral #esekeli #pubgmobile #cheerpark
7.58K
1.1K
14.48%
31
39
17
27
🕊️cik mimpi🕊️
Nasid tak jatuh alhamdulillah rezeki Harini sampai mana #fyp#malaysia🇲🇾
7.16K
1.01K
14.15%
3
54
15