Intan Payung (feat. Noraniza Idris)

77.55K

Top 50 Hot Videos(Intan Payung (feat. Noraniza Idris) )

#IntanPayung with my crack baby sister @didiangelastillah ❤️😂 #astillahsisters
1.85M
97K
5.24%
5.42K
1.4K
5.08K
Eerah Nadzri Rawa
1.46M
121.21K
8.32%
392
1.99K
1.4K
Upin & Ipin Official
Hai Intan Payung #intanpayungchallenge #upinipin
1.45M
113.57K
7.81%
4.21K
948
1.86K
4
Chemell🌸MakeItFashun
Reply to @lshiponyo susah gak dance ni. Last2 aku give up hahaa. Dc to @ayana.mnsr ✨ #BuwatJeTikTok #myfoodie
1.45M
192.44K
13.27%
1.53K
1.93K
2.36K
5
erissa puteri hashim
Haa nah payung pakai baju kurung 😂
1.2M
93.89K
7.79%
1.45K
2.05K
850
6
Agus Amran
#hahagus #pubgmobile #coachhahagus #yoodogank #yoodomanparang #yoododraxx #yoododep #yoodobravo #yoodoputra #fyp
1.14M
115.39K
10.1%
462
1.53K
619
Jom join #intanpayungdancechallenge #intanpayung kalau nak menang iPad Air guys
965.72K
38.93K
4.03%
220
297
478
8
Syielarashid
Reply to @imara8 #love❤️ #lovestory❤️ @khubaibramli
908.92K
15.1K
1.66%
135
680
853
9
warnermusicmy
Macam ni lah yang terjadi bila @bungaisme.1 & Noraniza Idris bergabung dalam lagu 💃🏽 Jom check out music video diorang ni!
780.25K
100.19K
12.84%
105
78
215
10
Dr Ben Gee
This is the hardest dance I did so far 🥵 #intanpayung #tiktokmalaysia
742.72K
70.5K
9.49%
1.75K
3.56K
3.4K
11
Alwaniraihan
Reply to @meninaazman pov : tengah kemas bilik termasuk alam bunian @bungaisme.1 #intanpayungchallenge #outfittransition
707.92K
98.36K
13.89%
849
2.16K
2.77K
12
Yazmin Aziz
Beberapa minit je kat luar tapi ok lah tu 🤣 sabar je lah Yazmin #fyp #tiktokmy
704.46K
73.58K
10.44%
85
520
469
13
erissa puteri hashim
#intanpayungchallenge first try, will try this again soon hehe ❤️ dc : @ayana.mnsr
620.27K
37.92K
6.11%
1.22K
419
776
14
warnermusicmy
Not sure what to do during #lockdown ni? Jom join #IntanPayung dance challenge! 💃🏽
613.52K
15.3K
2.49%
165
180
253
15
SAUDAGAR NAMPLAWAN PIAU™️
Reply to @fizashaidin Nak berniaga tak boleh bagi alasan panas, rimas, penat, susah bla bla. Nak berniaga, lg lg zaman skrg memang kena lain pada org.
592.57K
19.03K
3.21%
59
569
429
16
Yana ✨ Skincare tips
Siapa student kat sini? Nak skincare budget friendly lagi tak? #fyp #tiktokmalaysia #pendidikankulit #trending #skincare #HotlinkEverydayCEO
585.17K
81.38K
13.91%
6.91K
740
2.12K
17
CikguBethdimah
#sifir9 #multiplicationtricks #fyp #cikgubeth
579.71K
17.15K
2.96%
6.63K
388
6.69K
18
𝓡𝓲𝔃𝓪𝓽𝓾𝓵 𝓒𝓱𝓪𝓷𝓷𝓮𝓵
Kurangkan Manis Dalam Makanan, Lebihkan Manis Dalam Senyuman 😁 Jangan Lupa #MYFoodie Dalam Setiap Video Foodie Korang 👍 #intanpayung #lockdown
576.75K
60.84K
10.55%
12.37K
492
3.76K
19
Mohd Shafiq
kek coklat cute #fyp #foodie
491.96K
26.52K
5.39%
8.99K
410
4.77K
20
𝒜𝒴𝐸𝒵
Korang perlu tahu ! #shouldbeme #fypシ #esekeli #foryoupage #lockdown
471.9K
45.62K
9.67%
162
415
583
21
Dc : @ayana.mnsr
454.02K
13.64K
3%
331
285
316
#duet with @ayana.mnsr #intanpayungchallenge
424.97K
22.19K
5.22%
279
366
710
23
Faisal suhaimi 박진살
terpaksa buat speed laju...klau yg speed biasa,cam hanat 😭berteraburss @sharifdaznisuhaimi @faizaldanialsuhaimi @.qumalhakimsuhaimi
422.67K
32.77K
7.75%
968
1.55K
1.66K
24
Raihana Roslan
i tried #intanpayungchallenge #intanpayung
382K
35.32K
9.25%
1
117
179
aku punya semangat tradisional🇲🇾❤️😭 #aikkah #trandisional
376.76K
48.89K
12.98%
392
423
416
Apa yang ibu bapa mau tak susah sangat🥲#createkindness #stardaddy #daddylucas #oeacademy #tiktokmalaysia
361.34K
28.55K
7.9%
243
149
262
27
Bella Astillah
#duet with @ayana.mnsr love the choreography ❤️ #IntanPayung
358.51K
13.08K
3.65%
227
93
262
28
𝐓𝐔𝒜𝐍 𝐇𝐈𝐒𝐘𝒜𝐌 ⚡️
Reply to @waniempire.hq kene mantul baru pak abu haha. Ada favorite korNg tak sini? Klo ade drop alamat ahah 👍🏻 #fyp #fypシ #esekeli @lafleurbytnhsym
352.32K
39.52K
11.22%
952
1.13K
1.3K
Video yg korang tak pernah tgk lgi 😜 #fyp
349.6K
18.18K
5.2%
151
103
304
Disco Pasembur in Penang 🕺🤣 *Video taken before MCO. #dance #funny #fyp #malaysia
316.75K
11.12K
3.51%
976
480
900
31
Fareesasri97
I’m your intan payung maybe?🤣🙈 follow my ig “fareesasrii” for more dance cover! #fyp
273.24K
15.96K
5.84%
505
237
632
271.31K
19.11K
7.04%
177
149
269
33
Faten | HijabTipsTutorial
Reply to @fitriahlius i harap semua boleh faham cara lipatan oki? Tak faham tanya je nnt i buat lagi!🥰#shawltutorial #BuwatJeTikTok
250.95K
20.18K
8.04%
1.3K
139
1.14K
34
Jom Mandarin
Perkataan Mandarin yg boleh digunakan ketika marah😡😡 #TikTokGuru #JomBelajar #LearnOnTikTok #learnchinese #fyp #trending
228.68K
33.24K
14.53%
2.49K
280
794
35
Fatinutella | Optometrist
Akhirnyaaa dapat warna yang diidamkan, korang suka pakai mask warna apa? 😍 #fyp #foryoupage #KF94 #KF94mask #intanpayung #Nobody #lockdown #mask
201.72K
6.76K
3.35%
408
389
409
Haii intan payung saya 🥰🥰 #IntanPayung #intanpayung #intanpayungchallenge
196.92K
12.49K
6.34%
213
386
459
37
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Makan simple tp sedap. Confirm tambah. Tak yah tanya mak aku knp duduk macam tu. Dia mmg gangster
196.02K
7.93K
4.04%
63
190
123
38
hawajohanis
ber #intanpayungchallenge with kurung Batika Adha from Minimalace 🤍 Go check their instagram now! 😘 #fyp #foryou
193.31K
20.79K
10.76%
269
358
774
Lama haih x bertiktok 😹
167.99K
14.11K
8.4%
196
194
287
40
Dr Ben Gee
#intanpayung take 2️⃣
167.93K
14.86K
8.85%
275
579
516
41
ansfarha
siapa lagi kalau bukan jantan bebal bodo tu ? @boi.lonz0
158.12K
32.22K
20.38%
172
343
236
Another day, another prank 🤣 #IntanPayung #CouplePranks #CoupleTok #EDRIANPranks #MarianEddiePranks #paperprank #magicpaperprank #magicprank
155.23K
17.66K
11.38%
157
148
141
43
Raja Muhd Al-Mahi 👳🏻‍ ✌🏻
Reply to @khairulbaharudin4 i never said im single 🤧 biasa orang follow IG saya tau ja 😅.. YTJT ✌🏻
150.69K
18.31K
12.15%
80
470
369
44
FatinImaniah🇲🇾
Wearing magnetic eyelashes. Jum beli nanti boleh pakai raya haji 😝💓
147.03K
5.77K
3.93%
0
208
152
45
Farzana🐱Ismail
My first time trying traditional ish dance sorry kalau ada silap :( dc: @ayana.mnsr
142.53K
4K
2.8%
146
113
191
46
miye bersare
kenapa adik saya begitu hyper
141.42K
18.83K
13.31%
162
145
126
47
Aduh. Berpina mata tengok gerak geri dia tu 😵‍💫🤣 #fyp #memangohsem
138.38K
8.74K
6.32%
198
270
229
orang kampung macam ni lah,baju koyak,comot kan? kakyu asal kelantan korang asal mana? #intanpayung #tiktok #happy #pet
137.06K
5.58K
4.07%
22
110
48
Hi intan payungsss 😚 DC : @ayana.mnsr #intanpayungbni #fyp
128.72K
7.74K
6.01%
215
92
282
50
hiteng_0130
Where are you from? I'm from Malaysia 🇲🇾 #intanpayung #traditional #dance #malaydance #malaysia #joget
128.22K
10.22K
7.97%
115
155
80