Suara (Ku Berharap)

40.73K

Top 50 Hot Videos(Suara (Ku Berharap) )

Cantikkk sgt couple jelly yg ni soft beige dgn black 🖤🖤🖤 #jamcouple #raya2024 #fypシ゚viral #racuntiktok #shouldbeme #kamisempoi
4.04M
150.24K
3.72%
1
2.4K
10.49K
Ahmad Yusof
Maafla awak. Tak sempat ke Dataran kita harini. Tepi jalan pun ok la @Rayyan.s #ahmadyusof #fyp
1.38M
122.46K
8.88%
0
1.64K
6.14K
𝑬𝒋𝒂𝒂𝒂𝒂𝒂𝒂𝒂𝒂𝒂 🕊
fav view ever . 🫶🏻
1.11M
47.25K
4.25%
0
726
4.2K
Insyallah apa yang berlaku pasti ada hikmahnya 🤲🏻#fypシ
730.57K
61.14K
8.37%
0
237
179
5
nabilanoii
Iftar dengan mak #happy #iftar
730.28K
55.32K
7.57%
0
464
1.25K
mummy masak lauk feveret dia kambing dan ayam masak lemak cili api sebab dia datang umah🥰 #foryou #foryoupage
502.38K
41.58K
8.28%
0
508
3.23K
7
nanasyira | PS by Insyirah🦄🌸
Tak tahu berapa banyak kali spend duit dekat sini, tak kesah la bila bila pun makan memang still maintain je rasa dia 🥹😭 #fyp #fypシ #Hello2024 #MakanLokal #KongsiBersama #KongsiSelera #empiresushi #empiresushimalaysia #sushi #sushilover #sushimonsters
370.85K
17.82K
4.81%
0
159
739
8
OfficialFirdaus79🇵🇸
#fypシ
277.46K
33.29K
12%
0
938
5.76K
Berbuka dgn Ayang❌ Berbuka dgn Bangla✅ #fypシ
203.03K
5.99K
2.95%
0
204
82
10
𝓜𝓮𝔂𝓪𝓪🦋
Yang single hadir jap😂 #foryoupage
196.12K
30.19K
15.39%
2
1.28K
940
11
nanasyira | PS by Insyirah🦄🌸
Sedap tu sedap tapi kalau dah sejuk memang tak best nak makan 🥹 #fyp #fypシ #Hello2024 #MakanLokal #KongsiBersama #KongsiSelera #auntieanne #pretzels #sausage
195K
7.5K
3.84%
0
22
124
12
𝑶𝑲𝑼 𝒊𝒕𝒖 𝒂𝒌𝒖シ
#fyp #okuituaku
136.4K
4.38K
3.21%
0
28
101
13
rianindraputra
Gile ini lagu viral banget dulu ahaha #nostalgia #warga62 #2008 #hijaudaun #suarakuberharap #foryou
135.88K
9.74K
7.17%
0
520
258
14
Deqsya Montoq😋🥛
Join trend ni dengan kawan boleh kan❤️
120.68K
7.95K
6.59%
0
115
179
15
nanasyira | PS by Insyirah🦄🌸
Member korang kari ke tak tu? Dah berbuka puasa sama sama ke belum 🤣 #fyp #fypシ #Hello2024 #MakanLokal #KongsiBersama #KongsiSelera #bananabro
118.47K
4.3K
3.63%
0
71
404
16
amirlala 🌐
senangnya dalam hati....
105.14K
10.3K
9.8%
0
77
215
keep it as a memory.
100.46K
8.62K
8.58%
0
19
21
18
aimansyazwan ʕ•̫͡•ʔ
Dalam banyak² member . pasti ada yang jenis macamni kan?
100.41K
7.65K
7.62%
0
96
549
19
user48654356592
semoga kawan aku semua jumpa jalan yang lurus 🤲🏻 #higway14kilo #oribudu🍾 #y15malaya_official #oyenfighter14🍊 #sillentkiller🥷🏻 #fyy #fyp #fypシ #foryou #xbycza #fyppage #fypselect #fypシ゚viral #nocounter🔥
96.76K
10.07K
10.41%
0
129
586
yeay tahunni ada ayang 😝🫶🏻
83.78K
4.44K
5.3%
0
36
87
21
Deqsya Montoq😋🥛
Kira jadi ah op?🙈#deqsyamontoq #fyp
77.28K
2.75K
3.56%
0
57
42
22
دانيال
iftar with ayang + sunset 🤍🌅
70.65K
5.04K
7.13%
0
69
636
23
Xde peluang nak berdua mak sentiasa ade hehehe🤭🤭🤭 #ayukepoh #ayurie
47.78K
2.08K
4.34%
0
43
8
24
Haikal Joe
Korang bila lagi nak guna sound ni ? Tag partner korang pat ajak iftar
44.56K
1.95K
4.36%
0
31
71
25
yayaaᥫ᭡.
lepasni masing masing ada kerja sendiri dahh
38.58K
3.71K
9.6%
0
65
167
26
Palatobey73
iftar with ayang💞
37.47K
2.1K
5.61%
0
50
65
27
nanasyira | PS by Insyirah🦄🌸
Kalau nak cari makanan kunyah kunyah, fries antara yang wajib beli 🥹 #fyp #fypシ #Hello2024 #MakanLokal #KongsiBersama #KongsiSelera #hotboxmalaysia #macandcheese
33.88K
1.22K
3.6%
0
2
140
28
M.Fazillah
PENANDA ARAS JODOH #jodoh #Ramadan #KongsiBersama #fyp #dakwah #mfazzy #ustazyaakubyusra #syawal
32K
5.1K
15.94%
9
27
518
Iftar with ayang + sunset ❤️🌅 #fyp
31.19K
1.42K
4.57%
0
23
94
30
aniqchickenchop
Suka mencuba bnyak bende even lebih banyak gagal dari sukses
27.2K
1.12K
4.1%
0
4
11
31
cintaa 🫶🏻
kite tngk dh aa org wk trend ni 😌
23.24K
2.29K
9.84%
0
116
26
32
˗ˏˋᯤ𝐧𝐨𝐧𝐢𝐞⁺𓂃
Iftar 🌷₊˚𖥔 ݁ #fypシ
22.07K
2.63K
11.91%
0
16
101
33
❤suehaiLa❤
nak iftar sama2 boleh?
18.58K
1.05K
5.63%
0
63
12
34
OfficialFirdaus79🇵🇸
#fypシ #xyzbca
15.24K
2.65K
17.41%
0
198
317
35
𝐘 𝐚 𝐲 𝐚 𝐧 𝐠 🌹
Tahun ni boleh dh pakai sound ni kat tepi pantai 🌹 #bismillahfyp
15.14K
1.06K
6.97%
0
2
27
36
SYEERAHGHAZIOFFICIAL
Happy Birthday My Husband 🤍 tahun ni sambut birthday cuami kiter dalam bulan puasa 👀 jadi kiter iftar + celebrate birthday terus 😘 #fyp #trending #fypdongggggggg #husbandwife #iloveyou
15.12K
1.34K
8.88%
0
14
20
37
ᴢᴀᴋʀʏ
Aku maghaaaa! #zackryadam
14.22K
1.05K
7.38%
0
58
21