Piraten

101.9K

Top 50 Hot Videos(Piraten )

Reply to @adekmilo111 tu dah saya convert dult Dubai 🥺😭
2.87M
280.91K
9.8%
1.52K
3.28K
1.71K
Kereta idaman bos2 besar😁 #alphard #vellfire #camry #harrier #LearnOnTikTok #tiktokguru #tiktokmalaysia #drtayarmuar
1.77M
99.17K
5.61%
14.08K
1.6K
15.3K
🦑 , ✋🏻 and 🍩. #TikTokGuru #JomBelajar #LearnOnTikTok
1.58M
180.43K
11.41%
974
1.21K
702
4
muadzmustafha
Pesanan untuk bakal owner civic fd😁 #honda #civicfd #LearnOnTikTok #tiktokguru #tiktokmalaysia #drtayarmuar
1.47M
107.21K
7.3%
2.89K
1.93K
4.11K
5
Irfan Khairi
Bukan salah saya🥺... U all yang mintak gambar @abang_naz 🤣🤣🤣
1.16M
134.52K
11.64%
282
1.07K
299
6
Irfan Khairi
Reply to @dxnishasy97 Takde SevenE 😍
1.1M
115.76K
10.51%
103
584
185
7
Irfan Khairi
Nak murah, makan je kat food court 😂
1.03M
117.96K
11.42%
255
1.12K
434
8
Norfizri Johardo
Answer to @yokoooo555 kalau nak kerinting kene buat macam ni ..boleh lah cuba nanti #barbermelaka #etitobarbershop
998.69K
73.15K
7.32%
227
542
194
9
Norfizri Johardo
Reply to @xxxbusettt senang jek hanya guna hairdryer dan sikat bulat dah siap.. #barbermelaka #etitobarbershop
774.31K
39.28K
5.07%
1.18K
359
347
10
King of *Crunch*
Reply to @hoto089 Definitely worth the trip😋 #foodtok #germany #kingofcrunch #delicious
694.36K
63.5K
9.14%
92
817
112
11
Irfan Khairi
Mengada2 betul robot sini 🤬
653.35K
58.67K
8.98%
91
370
174
12
Iqbal Ahyar
🦩 and 🥛 #TikTokGuru #LearnOnTikTok #JomBelajar
649.21K
79.83K
12.3%
380
379
207
13
muadzmustafha
GOLF MANJA ATAU KITA YANG MEMAKSA🤔 #volkswagen #golfmk6 #LearnOnTikTok #tiktokguru #tiktokmalaysia #drtayarmuar
466.61K
39.96K
8.56%
306
317
557
14
Norfizri Johardo
Mullet Thai look ? boleh jer..Cuba tengok ok ke ? #etitobarbershop #barbermelaka
313.88K
12.83K
4.09%
115
305
107
15
Irfan Khairi
Boleh tak macam tu 😭
305.22K
25.94K
8.5%
94
298
155
16
Norfizri Johardo
Reply to @beruk224 pakej jumpa gelpren ? Ada je di Etitobarbershop #barbermelaka #etitobarbershop
265.56K
19.63K
7.39%
66
250
50
17
Norfizri Johardo
Reply to @panjang66 kerinting nak buat perm ? boleh jer asalkan tak buat rebonding rambutnya #etitobarbershop #barbermelaka
255.4K
12.19K
4.77%
27
162
27
18
Iqbal Ahyar
🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛 #TikTokGuru #biology
210.22K
26.88K
12.78%
93
176
82
19
Iqbal Ahyar
🐸 but merge with 🎈 #TahukahAnda #TikTokGuru
195.87K
29.3K
14.96%
232
487
184
20
muadzmustafha
Checking kereta patut free atau berbayar? #troubleshoot #kemahiran #LearnOnTikTok #tiktokguru #tiktokmalaysia #drtayarmuar
165.44K
11.64K
7.04%
85
241
138
21
Iqbal Ahyar
GOOD NEWS! :’D #TikTokGuru #mcplus
147.16K
24.86K
16.9%
124
425
85
22
Norfizri Johardo
Reply to @danngarfield style ni nampak garang gitu , nak Cuba ? #barbermelaka #etitobarbershop
115.47K
6.82K
5.9%
76
157
52
23
corbynbesson
it’s alllll love 😂 tag ur fav gemini #holidaycountdown #selflove #gemini
107.2K
33.68K
31.42%
292
1.41K
588
24
muadzmustafha
Nak kereta tahan lama & tak mudah rosak? #tipskereta #isu #LearnOnTikTok #tiktokguru #tiktokmalaysia #drtayarmuar
101.85K
7.47K
7.34%
221
103
280
25
Iqbal Ahyar
🐊 but make it 🌊 #TikTokGuru #JomBelajar #LearnOnTikTok
100.02K
16.18K
16.18%
172
356
144
26
Norfizri Johardo
DIY potong rambut kanak-kanak kalau takut tersalah potong ,selamat mencuba #etitobarbershop #barbermelaka
93.87K
5.1K
5.43%
17
62
24
27
muadzmustafha
Asal honda beralih ke myvi?🤔 #tipskereta #honda #myvi #LearnOnTikTok #tiktokguru #tiktokmalaysia #drtayarmuar
86.25K
6.08K
7.05%
34
59
100
28
Iqbal Ahyar
#TikTokGuru #LearnOnTikTok #JomBelajar
79.06K
10.01K
12.67%
67
108
45
29
Handsome English
Reply to @phuong_23072003 my body chốt kèo nha! #handsomeenglish #hoccungtiktok #LearnOnTikTok #esm #hoctienganh
77.35K
8.24K
10.65%
34
105
19
30
Iqbal Ahyar
🐬 but make it 🤍🖤 😂 #TikTokGuru #LearnOnTikTok #JomBelajar
74.03K
9.61K
12.99%
53
100
56
31
muadzmustafha
Pengalaman lucu bau punya pasal😅#pengalaman #amysh #perfume #LearnOnTikTok #tiktokmalaysia #drtayarmuar
73.04K
6.16K
8.43%
47
79
77
32
Norfizri Johardo
Reply to @hziqtakdenama rambut sekolah ? senang jer..ikut tips ni #barbermelaka #etitobarbershop
71.98K
6.51K
9.04%
47
125
30
33
Norfizri Johardo
Reply to @ihda_nassar berapa lama ? harga berapa? apa nama ? #barbermelaka #etitobarbershop
61.3K
3.67K
5.99%
16
80
20
34
Iqbal Ahyar
🤔 ce comment sikit binatang apa yang paling susah nak panggil kalau gini?
56.17K
8.49K
15.12%
23
94
13
35
golden retriever_love
#funny #dog #drawing
45.14K
5.83K
12.91%
35
161
331
36
Norfizri Johardo
Rambut deepavali satu bang ! request by @kuganmanivannan7 ,Ada yang nak try ? #etitobarbershop #barbermelaka
44.36K
3.64K
8.19%
14
71
10
37
welcome to cryptocurrency. Buka account huobi link di bio #jombelajar #crypto #murasx #tiktokguru
32.36K
2K
6.17%
133
69
208
SIAPA PEMINAT OYEN CEPAT KOMEN 🐈 #fyp #foryoupage #TikTokGuru #LearnOnTikTok #JomBelajar #pdpr #tiktokmalaysia #faktadh #aoshimaisland
28.8K
2.43K
8.42%
36
105
31
39
Norfizri Johardo
Reply to @thedannnnnn sikat tepi ada 3 variasi ,korang boleh pilih mana yang berkenan ,semoga bermanfaat #barbermelaka #etitobarbershop
28.76K
2.71K
9.41%
11
71
6
40
Iqbal Ahyar
saja la nak cakap; 190 juta adalah 0.5% dari 36 billion :’) #TikTokGuru #science #biology #climatechange
27.25K
1.54K
5.63%
6
29
11
41
Komen Anda Suka Yang Mana? Tag Kawan2 #fypシ #fyp #coachmomoi #tiktokmalaysia
26.56K
1.29K
4.84%
135
42
132
42
Mohd Zainal505
Setup Baru geng ! Lepasni kita up video panjang ikan² padu di Ytube!
20.46K
1.7K
8.31%
1
21
17
43
Habib Ya Salam
#stitch with @Irfan Khairi
18.07K
1.76K
9.75%
1
21
4
44
Norfizri Johardo
Reply to @wanxsiboy_ pakej servis Kacak satu purnama #etitobarbershop #barbermelaka
18.02K
1.18K
6.57%
1
19
1
45
Norfizri Johardo
Reply to @muhammadafiq97 kedai gunting rambut Dan barbershop sama jer servis nya sebab .. #etitobarbershop #barbermelaka
17.07K
1.23K
7.22%
1
44
3
46
Handsome English
Sang quá sang! #handsomeenglish #hoccungtiktok #LearnOnTikTok #esm #hoctienganh
12.76K
1.26K
9.87%
7
42
5