Tiktok:
youtube:
  • 226239
    Global Ranking
  • 2234
    Country/Region Ranking
  • 316.35K
    Followers
  • 139
    Videos
  • 4.44M
    Likes
  • New Videos
    0
  • New Followers
    -855
  • New Views
    15.22K
  • New Likes
    167
  • New Reviews
    2
  • New Share
    3

Kambing Golek  Data Trend (30 Days)

Kambing Golek Statistics Analysis (30 Days)

Kambing Golek Hot Videos

Baru nak viralkan last sekali tu #gta5 #abrp #aina
2.73M
217.54K
7.97%
2.48K
1.03K
16.34K
Time traffic lightlah nak bersembang pun #ainanabilah #gta5 #abrp
2.07M
155.68K
7.5%
2.33K
921
7.53K
Nampak beno nipu
1.95M
151.21K
7.75%
2.13K
831
9.06K
Hensem ye
1.26M
93.93K
7.43%
939
569
4.58K
Aina bagi dua pilihan kak #abrp #gta5
1.26M
117.57K
9.34%
1.03K
360
4.6K
Cantik kereta dia #abrp #gta5
1.19M
100.08K
8.4%
904
488
3.18K
Sd bang #abrp #ainanabilah #gta5
885.61K
80.8K
9.12%
1.06K
308
2.63K
Tegur lagi #abrp #gta5 #ainanabilah
866.6K
59.14K
6.82%
547
324
1.68K
Geraklah bang #gta5 #abrp #ainanabilah
789.95K
65.14K
8.25%
478
118
1.06K
Boleh tanya member korang telor apa
714.33K
48.04K
6.73%
347
130
2.06K
Maafkan saya
512.34K
41.48K
8.1%
393
203
1.61K
Aina layan baik dah tu 🥰 #abrp #gta5
508.08K
40.32K
7.94%
229
240
460
Apa benda-
457.72K
48.03K
10.49%
357
163
1.22K
Ayam apa #abrp #ainanabbilah #gta5
304.5K
28.81K
9.46%
334
118
1.11K
Siapa pulak call last tu #abrp #ainanabbilah #gta5
295.61K
28.14K
9.52%
485
110
1.55K
Yang penting, configuration, confidendeng khairulaming #roblox
283.81K
13.54K
4.77%
71
57
221
Dia gelak la sikit hmm #abrp #gta5 #ainanabilah
202.32K
11.32K
5.59%
119
49
242
Last tu suruh buat apa pulak #abrp #ainanabilah
199.36K
18.3K
9.18%
270
116
749
Jom tengok Bing buat challenge apa hari ini untuk korang yang berjaya teka clue tu kat mana 👀 Siapakah Monster Hunter yang sebenar antara dua orang ini? Cuba comment 👇🏻 Join Bing dalam Monster Hunter Now hari ini dan terokalah ke merata tempat untuk lawan monsters di luar sana! Gunakan link ini untuk download: https://monsterhunternow.onelink.me/O5yC/bqi2au9b Have fun hunting! #MonsterHunterNowMY @Monster Hunter Now
158.33K
7.98K
5.04%
7
33
32
Henlooooo henlo mbek mbek! Haaa, korang dah cuba belum Monster Hunter Now? Kini, korang boleh mengembara sambil memburu monsters di sekeliling hanya di hujung jari! Bing akan keluar hujung minggu ni nak cari monsters untuk dilawan, clue tempat boleh tengok sampai habis. Cuba teka di mana? 👀 Monster Hunter Now adalah PERCUMA di telefon korang, boleh di-download di App Store dan Google Playstore, inilah masanya kita bertukar menjadi hunter terulung di Malaysia dan selesaikan quest dalam dunia realiti. Semakin lama kita main, semakin banyak items dan weapons untuk di-unlock dan level-up! Ayuh! Jom keluar dan kita SLAYYYY MONSTERS bersama! Mwahahaha! ⚔️ #MonsterHunterNowMY @Monster Hunter Now
135.83K
4.62K
3.4%
7
25
25
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved