Tiktok:
instagram:
  • 439889
    Global Ranking
  • 4131
    Country/Region Ranking
  • 90.33K
    Followers
  • 143
    Videos
  • 2.59M
    Likes
  • New Videos
    12
  • New Followers
    8.44K
  • New Views
    2.43M
  • New Likes
    336.09K
  • New Reviews
    3.75K
  • New Share
    4.04K

ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡ Statistics Analysis (30 Days)

ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡ Hot Videos

ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
buat malu muke je😡#foryoupage #foryou #fypシ #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
699.23K
92.51K
13.23%
1.83K
1.24K
2.43K
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
😳😳😳😳 #foryoupage #foryou #fypシ #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzcba
556.38K
83.47K
15%
1.9K
1.93K
969
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
nak lgi ke? #foryoupage #foryou #fypシ #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
422.37K
53.01K
12.55%
486
454
399
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
salah ke #foryoupage #foryou #fypシ #fypp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzcba
261.76K
40.44K
15.45%
688
532
244
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
ternampak mase dia sidai kain hahaha #foryoupage #foryou #fypシ #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
257.8K
46.99K
18.23%
305
259
308
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
auto block ehhh senang betul dia buat magic #foryoupage #foryou #fypシ #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
228.23K
24.63K
10.79%
99
167
90
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
just nak luahkan je #foryoupage #foryou #fypシ #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzcba
208.23K
30.68K
14.73%
582
321
289
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
jangan spe ii mintk nom die ehh siti jerung merah aku punya hahaha #foryoupage #foryou #fypシ #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
200.44K
27.01K
13.47%
129
201
77
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
nanti fikir dlu erkk #foryoupage #foruyou #fypシ #fypp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
196.68K
17.86K
9.08%
157
132
115
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
tolong aku guys bntu aku mcm mne nk ckp kt family die #foryoupage #foryou #fypシ #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
188.06K
29.3K
15.58%
227
453
148
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
lari tajuk ni #foryoupage #foryou #fypシ #fypp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
152.88K
21.44K
14.02%
188
306
132
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
layan je lah apa lagi kan #foryoupage #foryou #fypシ #fypp #xyzbca
137.67K
20.88K
15.17%
92
150
76
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
bakal mak mertua saya tukang urut bakal mak mertua korang? #foryoupage #foryou #fypシ #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
119.77K
18.77K
15.67%
194
284
249
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
hmmm😢😞#foryoupage #foryou #fypシ #fypp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzcba
115.63K
18.18K
15.72%
143
281
57
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
dia adalah org pertama yg reject aku #foryoupage #fypシ #fypage #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
112.9K
15.84K
14.03%
110
185
58
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
alamat kantoi pulak #foryoupage #foryou #fypシ #fypp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzcba
92.89K
13.07K
14.07%
88
111
38
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
korang boleh jwp tk soalan dia? #foryoupage #foryou #fypシ #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
92.63K
13.63K
14.72%
115
375
85
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
korang fikir bukan² ye dia salah cakap tu #foryoupage #foryou #fypシ #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
91.03K
14.49K
15.92%
65
188
76
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
ingat Kite faham ke dia cakap mcm tu #foryou #foryoupage #fypシ #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
75.84K
10.58K
13.95%
45
107
27
ᡕᠵ᠊ᡃ່࡚ࠢ࠘ ⸝່ࠡࠣ᠊߯᠆ࠣ࠘ᡁࠣ࠘᠊᠊ࠢ࠘𐡏••♡
begini rsenye kalau prank org #foryoupage #foryou #fypシ #fypp #fyppppppppppppppppppppppp #xyzbca
73.99K
11.73K
15.85%
66
148
39