Tiktok:
instagram:
youtube:
twitter:
  • 35375
    Global Ranking
  • 179
    Country/Region Ranking
  • 826.93K
    Followers
  • 941
    Videos
  • 10.97M
    Likes
  • New Videos
    49
  • New Followers
    138.38K
  • New Views
    28.38M
  • New Likes
    1.4M
  • New Reviews
    10.59K
  • New Share
    30.31K

Chicken Royale Statistics Analysis (30 Days)

Chicken Royale Hot Videos

Hello orang kl dan selangor. Papa boleh hantar laa. Tak pun datang je kedai papa dekat cheras okay #fypシ #chickenroyale #foryoupage #myfoodie
41.13M
1.98M
4.81%
42.61K
17.85K
49.18K
The satisfaction 💯💯 #fyp #fypシ #chickenroyale #foryoupage #MYFoodie #fypp #FoodReview #cheese #menupkp
4.81M
151.89K
3.15%
6.38K
2.38K
11.53K
Mampu ke makan sorang? #fyp #fypシ #chickenroyale #FoodReview #MYFoodie #foryoupage #cheese #menupkp
3.28M
227.96K
6.96%
3.85K
3.83K
4.72K
Save siap siap. Nanti dah boleh dine in boleh terus serbu hehehe #foryoupage #fypシ #fyp #MYFoodie #chickenroyale #cheese
1.18M
91.55K
7.73%
27
964
2.35K
Ni nama dia set Buana! Kalau tambah cheese jadi set Marewah! Hehe #fyp #fypシ #MYFoodie #chickenroyale
838.99K
90.15K
10.75%
1.09K
1.2K
1.48K
Reply to @iezwenjerr dia lahap sorang 😭😭 #foodhuntingmalaysia #klfood #fypp #damansara #foryoupage #fyp #MYFoodie #chickenroyale #fypシ
581.16K
37.7K
6.49%
375
361
583
SET MEGA BERSIONG LAH BARU PUAS HATI! #fyp #MYFoodie #chickenroyale #cheese #foryoupage #cheeselover #ampangfood #cherasfood #fypp #foodtiktok
576.82K
31.34K
5.43%
488
147
341
Macam air terjun dia punya laju cheese tu turun 😍🤤 Kalau nak datang papa buka pukul 12 sampai 10!!!
388.37K
22.07K
5.68%
744
199
632
Sekampung terus dia bawak! Tadehal lah. Papa welcome dengan senyuman asalkan dah vaksin hehehehehehe #fyp #foodhuntingmalaysia #klfood #fypp
355.43K
15.76K
4.43%
115
48
159
Ha tag lah boyfriend korang ke geng makan korang ke haaa kasi jadiii 🤙🏼 #fyp #foryoupage #chickenroyale #fypシ #MYFoodie #FoodReview #cheese
310.04K
16.34K
5.27%
214
286
458
Set Mega Bersiong memang ngam ah makan 8-10 org #fyp #MYFoodie #chickenroyale #foryoupage #fypp #FoodReview #cheese #fypシ
296.92K
18K
6.06%
750
136
660
Rindu ler tuwwww nak dine in. Ha dah buka dah niii dekat cawangan Cheras #foryoupage #fyp #chickenroyale #GreatestMakanHits #fypシ #MYFoodie #fypp
284.58K
5.09K
1.79%
61
25
85
Risau juga papa kalau ada kemahiran macam tu🙊 #MYFoodie #foryoupage #fyp #chickenroyale #cheese #fypシ #menupkp
275.49K
16.55K
6.01%
453
139
342
Papa testing je buat macam ni. Okay tak? Cuba comment sikit #fyp #fypシ #chickenroyale #foryoupage #MYFoodie #cheese
270.24K
15.64K
5.79%
30
72
35
Papa pun tak tahu nak cakap lah kan haa #fyp #foodhuntingmalaysia #klfood #fypp #klfoodie #MYFoodie #foryoupage #ampangfood #cheese
262.67K
30.1K
11.46%
193
118
132
Kena kutuk! Kurang hasam betul! #fyp #fypシ #chickenroyale #foryoupage #FoodReview #MYFoodie #menupkp #blooper
199.5K
14.73K
7.38%
29
61
55
Answer to @artleywin04 Cheese ni kalau papa cairkan siap siap nnti sampai rumah dia keras. So papa bungkuskan mcm ni lpstu cairkan dkt rumah
196.2K
12.65K
6.45%
33
44
29
Nak menggoreng je tapi...... kalau korang faham tolong like #fyp #fypシ #chickenroyale #foryoupage #MYFoodie #fypp #FoodReview
155.33K
13.22K
8.51%
25
47
33
Answer to @jessica1314_520 4-5 orang makan! Banyak ke sikit? #fyp #MYFoodie #cheese #chickenroyale #foryoupage
138.67K
6.57K
4.74%
130
68
129
Wait until the end 😍🤤🤤 #fyp #MYFoodie #chickenroyale #cheese #foryoupage #cheeselover #fypp #ampangfood #cherasfood #FoodReview #foodsquadtv #food
136.46K
6.04K
4.43%
17
14
30