Tiktok:
instagram:
twitter:
  • 122037
    Global Ranking
  • 919
    Country/Region Ranking
  • 290.08K
    Followers
  • 223
    Videos
  • 4.52M
    Likes
  • New Videos
    45
  • New Followers
    18.25K
  • New Views
    3.44M
  • New Likes
    286.73K
  • New Reviews
    3.32K
  • New Share
    2K

Alyaa Sofea 🍑❤️ Statistics Analysis (30 Days)

Alyaa Sofea 🍑❤️ Hot Videos

Alyaa Sofea 🍑❤️
Ada tips lain tak ? Cuba komen 💕 yg tips last sekali tu kira aci lah 🤪 #fyp #tiktokviral #tiktokmalaysia #fypシ
1.03M
2.17K
0.21%
35
70
25
Alyaa Sofea 🍑❤️
Malamni @mankulimpeninngg mai melawat @cumikontena 😍🥰 thnkyou man kulim, nanti mai lagi na ☺️ #fypシ #viral #mankulimpeninggg #cumikontena
521.66K
70.98K
13.61%
361
478
331
Alyaa Sofea 🍑❤️
Biru buat awak keliru tak ? 🤤🤪💙 #hans #hanslegacy #viral #BangBangBang #ModelFace #jerungbiru
373.74K
39.38K
10.54%
757
217
266
Alyaa Sofea 🍑❤️
Nak part 2 tak ? 😆😜 see on next video! 🤪 tag jap sapa yg bawak naik lagu ni? Mesti comey ore dio 🙊❤️
332.99K
38.31K
11.5%
680
172
241
Alyaa Sofea 🍑❤️
Fyp tak without hashtag? 🥺 cuba komen hi alyaa! 💕
193.61K
29.28K
15.12%
378
636
445
Alyaa Sofea 🍑❤️
Reply to @mohdalifazman
157.25K
17.6K
11.19%
74
174
55
Alyaa Sofea 🍑❤️
Reply to @_apeng_
149.83K
23.09K
15.41%
165
2.37K
213
Alyaa Sofea 🍑❤️
Cuba teka umur Alyaa berapa ? 🙈 and birthday Alyaa bila? Kalau betul Alyaa belanja Mr.Meat @cumikontena 😋💕 #fyp #tiktokviral #alorsetar
119.2K
17.22K
14.45%
84
742
62
Alyaa Sofea 🍑❤️
Thankyou @ceobatu support 🔥😍 tenkiu geng semoga murah rezeki abg black kita ✨ Nanti mai @cumikontena lagi naaa ☺️ #fyp #viral #ceobatu #tiktokviral
116.87K
21.04K
18%
52
449
67
Alyaa Sofea 🍑❤️
Reply to @nishall77
110.34K
15.02K
13.61%
31
190
20
Alyaa Sofea 🍑❤️
Rindunya nk msuk kerja @cumikontena 🥺 Lama tk buat live.. cepatlah masa 🥺 #fyp #covidfighfer #tiktokmalaysia #tiktokviral
102.05K
12.71K
12.46%
227
146
96
Alyaa Sofea 🍑❤️
Jangan macam-macam, nanti jerung merah ngappppp apa tak dapat 😆 ke nak kena ngap ? 😏#jerungmerah #jerungmerahchallange #fypシ #viral #tiktokmalaysia
100.22K
12.34K
12.31%
62
67
39
Alyaa Sofea 🍑❤️
Reply to @acxp2
80.76K
10.22K
12.66%
18
334
12
Alyaa Sofea 🍑❤️
Antara gunung dgn pantai? You guys prefer mana? ☺️ Alyaa nak bawak hampa travel ni, tapi jngn travel jauh sangat na 😏🤪 #fyp #tiktokmalaysia #fypシ
76.29K
10.99K
14.41%
111
288
50
Alyaa Sofea 🍑❤️
Reply to @adamshah567
74.49K
7.19K
9.65%
27
106
16
Alyaa Sofea 🍑❤️
Hello October 💞 Pls be nice for me ✨ Love you! ^^🌸 #specialmonthforme #octoberbaby #pinkyday #fyp #viral
71.24K
7.82K
10.98%
239
136
102
Alyaa Sofea 🍑❤️
Ada penampakkan ke ? Nk tngk part 2 tak ? 🤣🤪💃🏻 #SlothToBoss #fyp #viral #tiktokviral #byhans #hanslegacy
69.49K
8.87K
12.76%
61
40
23
Alyaa Sofea 🍑❤️
Reply to @xperiaxperia246
67.36K
9.63K
14.3%
83
128
41
Alyaa Sofea 🍑❤️
Bila kita jadi diri kita sendiri, baru kita tahu & nampak siapa yg akan ada di sisi kita ❤️ Org yg ikhlas je akan ada time turun naik kita 🥰 #fyp
60.74K
7.78K
12.81%
122
159
105
Alyaa Sofea 🍑❤️
Reply to @azuan_manap
59.6K
7.74K
12.99%
24
62
20