Tiktok:
  • 829047
    Global Ranking
  • 10321
    Country/Region Ranking
  • 72.04K
    Followers
  • 424
    Videos
  • 5.13M
    Likes
  • New Videos
    13
  • New Followers
    696
  • New Views
    1.43M
  • New Likes
    147.4K
  • New Reviews
    744
  • New Share
    1.31K

ㅤ  Data Trend (30 Days)

Statistics Analysis (30 Days)

Hot Videos

air ke batu yang turun dari langit ni😔
346.84K
22.67K
6.54%
0
225
442
Joki baruu 🌚
179.96K
40.34K
22.42%
0
190
426
First time gila macam ni 😔
101.03K
10.81K
10.7%
0
128
108
87.91K
7.92K
9.01%
1
45
165
Daily routine pergi balik kelas layan dash 😔
83.26K
7.63K
9.17%
0
202
75
🗿
78.4K
2.59K
3.3%
0
59
14
🙁
77.83K
10.83K
13.91%
0
133
144
48.43K
7.36K
15.21%
0
82
147
Rindu yang tak terkata, sihat selalu ye kawan ii lama, semoga berjaya, kita jumpa dekat syurga tau kalau takde rezeki di sini, terima kasih sebab pernah kenal, teammate, supporters live nial 🥺 #pubgmobile #cbr250rr
43.93K
4.19K
9.53%
1
92
7
Dah kali keempat post, tak fyp jugak taknak repost dah
21.97K
1.86K
8.46%
0
14
3
Tak main ah gps bawah 300 ni
19.8K
1.21K
6.12%
0
35
7
13.88K
1.45K
10.46%
0
23
12
Dulu hampir tiap bulan dapat anugerah top hafazan, sekarang bila hidup dah bercampur dengan maksiat, sedar tak sedar makin jauh dengan Allah :( ampunkan kami ya allah 🙏🏻
13.14K
1.01K
7.65%
0
22
8
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved