Tiktok:
  • 601515
    Global Ranking
  • 7106
    Country/Region Ranking
  • 103.99K
    Followers
  • 395
    Videos
  • 6.77M
    Likes
  • New Videos
    11
  • New Followers
    -419
  • New Views
    937.43K
  • New Likes
    98.57K
  • New Reviews
    1.51K
  • New Share
    4.03K

Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃  Data Trend (30 Days)

Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃 Statistics Analysis (30 Days)

Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃 Hot Videos

Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Rasa matang tapi tak pun
580.69K
50.98K
8.78%
2.74K
732
4.93K
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Makin dewasa, makin sunyi
440.07K
69.2K
15.72%
2.89K
262
3.05K
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Boleh bawak mak ayah kemana-mana. Nak pergi kerja senang, bila dah ada kerja boleh cari duit, bila dah ada duit boleh saving. Then fikir jauh sikit kalau kena tinggal dengan laki pun kau senang nak kemana-mana. Anak sakit pun kau boleh pergi hospital sendiri.
235.59K
16.14K
6.85%
980
694
1000
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Faham?
190.32K
23.23K
12.21%
40
149
1.04K
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Better busykan diri dengan cari duit
189.88K
32.02K
16.86%
642
116
969
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Sesiapa pun boleh remukkan hati kau so don't trust anyone. Everyone is selfish in this era.
114.67K
14.07K
12.27%
561
126
620
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Kalau orang tak pernah buat. Biar saya buat dulu ☝🏻
112.18K
16.48K
14.69%
289
171
2K
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Nak berjaya tapi kena berlumba kejar umur ibu ayah
95.99K
9.61K
10.01%
195
517
252
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
At least kita kurangkan dosa dia yang suka mengata belakang tu 😀🤲🏻
91.39K
12.88K
14.09%
621
77
590
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Kadang ada jugak yang kena tinggal
88.43K
9.61K
10.87%
152
621
212
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Terkadang ada perkara kita perlu belajar untuk faham sendiri tanpa perlu dijelaskan supaya faham.
82.65K
9.84K
11.91%
379
34
408
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Jangan bincang topik basic je. Bincang topik hardcore sekali. Biarlah apa-apa jadi semua sebelum kahwin.
82.47K
8.79K
10.66%
150
133
1.76K
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Ramai mulut tempayan. Susah nak tutup. Hidup dia sendiri pun masih huru hara.
82.44K
12.16K
14.75%
592
59
661
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Pesanan pada diri sendiri jangan mudah percaya & rapat dengan orang lain.
77.83K
14.47K
18.58%
419
103
751
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Jangan judge seseorang tanpa periksa latar belakang dia
77.7K
8.29K
10.66%
94
1.09K
184
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Kat social media paling tersakiti padahal in real life elok je.
67.83K
6.73K
9.92%
333
116
375
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Beras kita masak 💪🏻😂
59.41K
6.48K
10.91%
2
125
856
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Dosa dengan manusia kena selesaikan dengan manusia.
59.39K
12.08K
20.33%
326
53
597
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Kerja selagi mampu. At least kalau kena tinggal kau tahu nak survive.
53.76K
5.83K
10.84%
364
104
310
Intan Umbrella 𓏲 ࣪₊♡𓂃
Tertanya dewasa ini bisa gila
52.74K
5.84K
11.08%
221
31
225
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved