Tiktok:
instagram:
  • 30011
    Global Ranking
  • 129
    Country/Region Ranking
  • 936.49K
    Followers
  • 209
    Videos
  • 5.75M
    Likes
  • New Videos
    26
  • New Followers
    10.6K
  • New Views
    4.22M
  • New Likes
    173.36K
  • New Reviews
    2.8K
  • New Share
    2.97K

𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️ Statistics Analysis (30 Days)

𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️ Hot Videos

𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Balik kerja kepala sakit. Nak makan luar tak tau nak makan apa. Singgah kedai beli ikan je. 🤒 lauk simple janji kenyang..
1.52M
95K
6.24%
1.05K
1.36K
1.43K
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Udang masak Kam Heong siap. Husband request so kita masak. Malam kita makan🦐🦐
1.51M
99.24K
6.57%
2.92K
1.64K
2.18K
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Morning husband♥️
1.01M
64.95K
6.44%
787
2.41K
1.48K
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Balik kerja jalan jem. Sampai rumah pon lambat. Siap masak sambal racik ikan tongkol petai.
734.76K
47K
6.4%
569
837
874
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Sup gearbox for husband is done. ♥️♥️
634.95K
29.71K
4.68%
366
256
505
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Last day kuarantin kt umah. Esok dah boleh bebas. Nak makan kt kedai je ni. Menu dir husband balik kerja. Kurma ayam likat🐔
551.69K
31.13K
5.64%
416
523
610
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Melaram dalam rumah jelah dengan kaftan dari @kaf.tanhosue
473.13K
19.69K
4.16%
121
213
246
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Sambal tumis sotong petai siap. Tunggu husband balik je🍽
379.74K
24.79K
6.53%
350
552
383
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Aktiviti malam kita spray kt husband muteh ni lelaki perempuan blh pakai ok @mutehofficial
363.62K
15.65K
4.3%
90
418
190
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
dia plk yg suruh kita consume jamu lovva. @adybah_zafirah
353.48K
14.66K
4.15%
134
481
241
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Eh keluar surat kabar 🙈🙈🙈🙈 tq so much @kosmoonline
350.83K
18.6K
5.3%
111
659
308
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Laki aku layan jelah. Kang x layan merajuk 3 hari. Hahahah 🤣🤣😝
333.85K
15.85K
4.75%
67
114
168
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Nasib opah aku x nampak. Kalau x 😂🤣🤣🤣🤣
320.88K
14.65K
4.56%
52
108
99
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
♥️
311.34K
18.82K
6.04%
39
242
146
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Live sangat design baju kaftan @mirafarhanazmr ni. Auto jadi cantik bila pakai kaftan ni. Mcm-mcm design korang, murah plk tu. dptkan koleksi korang🤍
305.46K
11.99K
3.93%
151
234
165
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Telur penyet kicap. Makan time hujan sedap korang. 3 kali bertambah nasi
294.62K
15.16K
5.14%
198
235
225
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Sotong bakar & sos cili ala thai. Tp kalau nak sedap letak daun ketumbar.. tp sbb fatin kuarantin so ini jelah yang ada. Alhamdulillah🦑
290.25K
14.83K
5.11%
296
106
211
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Yeayyy husband bagi hadiah barang kemas lagi. Tq baby hadia ni dia beli dari @ienazrengold lah. Sapa lagi. Nak join kutu pon blh k guys🙈
272.55K
12.31K
4.52%
65
253
127
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Nak badan cantik tak perlu melabur duit banyak pon. Pakai bengkung je dah cukup. @filleahq.my
270.7K
9.3K
3.44%
109
261
138
𝕹𝖔𝖔𝖗𝖋𝖆𝖙𝖎𝖍𝖆☁️
Asam pedas ikan merah x cukup bahan. Malas nk g kedai. Tp tetap sedap makan plk time hujan🍚🍲
262.17K
13.75K
5.24%
236
223
173