Tiktok:
instagram:
twitter:
  • 151072
    Global Ranking
  • 1191
    Country/Region Ranking
  • 243.36K
    Followers
  • 336
    Videos
  • 4.57M
    Likes
  • New Videos
    15
  • New Followers
    1.56K
  • New Views
    1.26M
  • New Likes
    143.71K
  • New Reviews
    1.82K
  • New Share
    1.45K

Chemell🌸MakeItFashun Statistics Analysis (30 Days)

Chemell🌸MakeItFashun Hot Videos

Chemell🌸MakeItFashun
Siapa sini nak nikah pakai bawal 🤭 tengok comment section #nikahpkp
351.77K
40.09K
11.4%
178
829
379
Chemell🌸MakeItFashun
Reply to @baellazz.co cardigan lover sila munculkan diri anda 🤭 #buwatjetiktok #fashioninspo
260K
35.97K
13.83%
39
128
131
Chemell🌸MakeItFashun
Nervous betul nak buat transition dengan pinggan kaca ni 😂 #FoodLover #fashioninspo #buwatjetiktok
208.12K
28.45K
13.67%
209
1.64K
414
Chemell🌸MakeItFashun
Reply to @atiqah.yusri bila client reject video, takpe kita upload gak 😂 #buwatjetiktok
200.26K
27.27K
13.62%
71
292
539
Chemell🌸MakeItFashun
Siapa nak balik college tu? Nahh outfit pastel edition wehuu #fashioninspo #buwatjetiktok
171.93K
19.42K
11.3%
165
203
201
Chemell🌸MakeItFashun
Reply to @zarzoubeautyhq ice cube before makeup and night routine wehuu #buwatjetiktok
138.39K
11.23K
8.11%
71
58
87
Chemell🌸MakeItFashun
Vaccine but make it fashun 🤭 team az lapor diri #buwatjetiktok #fashioninspo
120.1K
13.83K
11.52%
59
261
351
Chemell🌸MakeItFashun
Reply to @scartey.my tolong Siti nak melaram baju @muslimahclothing.com untuk reunion dia nanti ! #fashioninspo #buwatjetiktok
119.31K
13.44K
11.26%
35
191
112
Chemell🌸MakeItFashun
Reply to @mekain05 agak-agak warna paling banyak warna apa 😂 #buwatjetiktok
103.55K
8.11K
7.83%
11
133
54
Chemell🌸MakeItFashun
Walaupun tengok kawan nikah live, kita tetap kena bersiap supaya feeling ada kat situ gak 😂 #hijabistahub #abaya
87.28K
9.56K
10.95%
67
93
112
Chemell🌸MakeItFashun
Reply to @elloitsaishah tutorial video transition collage 🤭 #buwatjetiktok #videotutorial
76.72K
6.38K
8.32%
201
126
412
Chemell🌸MakeItFashun
Kenapa la i baru tahu kewujudan handsock tshirt ni 🥲 #hssmuslimah
74.7K
9.51K
12.73%
48
73
108
Chemell🌸MakeItFashun
Reply to @nrlya.athlh Kalau korang pakai tudung sarung biasa pergi mana? 😂 #buwatjetiktok #fashioninspo
58.27K
6.43K
11.03%
26
58
75
Chemell🌸MakeItFashun
perfect material for outdoor event 😍 💯 recomended @bymirasya
50.84K
5.4K
10.63%
34
71
77
Chemell🌸MakeItFashun
Lalisquid
49.68K
5.62K
11.32%
36
101
180
Chemell🌸MakeItFashun
The perfume that made me feel glamour 💃🏻 #SyahirahVitalis #SyahirahMy #PerfumeViral
41.01K
3.82K
9.33%
11
35
25
Chemell🌸MakeItFashun
Kali ni kita matching outfit ikut journal colour wehuu #fashioninspo #buwatjetiktok
35.95K
4.23K
11.77%
10
47
62
Chemell🌸MakeItFashun
Posting at this time cause i can't sleep. Just wanna express my feelings here.
32.84K
4.01K
12.22%
5
148
166
Chemell🌸MakeItFashun
Siapa nak hadiah? Baca komen tauuu 🤭 asyukkkk #tophijab
32.84K
2.9K
8.84%
23
60
101
Chemell🌸MakeItFashun
Seronok betul shopping blouse murmur kat @muslimahclothing.com 🤭 *sambung shopping #muslimahclothing
21.9K
1.65K
7.52%
3
43
60