Tiktok:
instagram:
youtube:
twitter:
  • 26552
    Global Ranking
  • 98
    Country/Region Ranking
  • 1.16M
    Followers
  • 334
    Videos
  • 15.89M
    Likes
  • New Videos
    1
  • New Followers
    18.54K
  • New Views
    5.29M
  • New Likes
    151.17K
  • New Reviews
    414
  • New Share
    845

Ammar Nazhan Statistics Analysis (30 Days)

Ammar Nazhan Hot Videos

Ammar Nazhan
Korang boleh download bio atas atau link ni ! bit.ly/PG-Ammar. Komen kat bawah siapa paling kelakar dalam ni 🥺. Code am [playwithammar] #PipiGO
4.98M
136.19K
2.74%
1.01K
49
771
Ammar Nazhan
“ Tak semua perempuan akan pilih lelaki yang ada segalanya , tapi dia perlukan lelaki yang ada untuknya” - Cantik tak helmet am? 🥺 Check link di Bio.
1.87M
198.41K
10.61%
2.59K
3.34K
1.27K
Ammar Nazhan
Jom tengok Ayuh lihat bagaimana rutin tarian pertama saya! Suka tak? Sertai cabaran peraduan #singlesdance @Alipay sekarang
850.75K
47.56K
5.59%
414
4.22K
427
Ammar Nazhan
Am dah cakap semalam. Jawapan dia apa eh ? 😜 😔
803.53K
77.08K
9.59%
378
1.27K
334
Ammar Nazhan
Jangan bagi tahu dia .
600.64K
63.88K
10.63%
353
1.31K
411
Ammar Nazhan
Reply to @nursyamirahirdina_ Doa yang baik , am tak bersuara sebab am dah penat. 😊
389.5K
38.46K
9.87%
190
1.02K
171