Tiktok:
  • 34480
    Global Ranking
  • 169
    Country/Region Ranking
  • 864.86K
    Followers
  • 198
    Videos
  • 11.58M
    Likes
  • New Videos
    5
  • New Followers
    1.45K
  • New Views
    967.29K
  • New Likes
    60.71K
  • New Reviews
    1.41K
  • New Share
    3.47K

DaddyLucas Statistics Analysis (30 Days)

DaddyLucas Hot Videos

Harimau buat dendam ? @queenielucas_oe @yukilucasbaby @makcik_oe #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
567.64K
33.74K
5.94%
1.23K
763
1.63K
Tengok dia dah ingat anak saya.🥺 @khiu_oe #idoumillionbrand #SenhengApp #SuperAppSuperCashback #MobileReloads #oeacademy
294.8K
15.23K
5.17%
108
112
79
I am sorry.. bapa kena kerja untuk rezeki 😭#daddylucas #tiktokmalaysia #idou
272.03K
15.47K
5.69%
64
107
36
Kereta DaddyLucas kena angin ribut di KL town 😭😭😭 #daddylucas #idou #tiktokmalaysia #fyp
263.23K
11.59K
4.4%
2.75K
681
2.82K
Kalau buat hal romantics macam #daddylucas mesti lah pasangan anda gembira!! #idou #tiktokmalaysia @makcik_oe
159.07K
10.18K
6.4%
81
142
101
Daddy lucas dapat cara bagi harimau handphone baru free? #idoumillionbrand #SenhengApp #SuperAppSuperCashback #SFood #SFoodje @khiu19_oe
131.85K
6.34K
4.81%
39
20
17
Guys… jangan suka suka buat kopi bagi harimau anda 😆😆 @makcik_oe @yukilucasbaby @queenielucas_oe @queenalucas_oe #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
131.05K
7.78K
5.94%
41
53
20
Tengok daddy mana pergi Hari ni? Comment kalau nak pergi kunjung💪💪❤️#daddylucas #idou #tiktokmalaysia #ipoh @makcik_oe
87.76K
6.12K
6.97%
310
119
402
wow’ berani lah Amoi ni…. Kalau anda berani tak ? 😄😄😄 #daddylucas #idou #tiktokmalaysia @hellokittycute06
86.56K
9.02K
10.42%
19
66
18
Siapa tahu makna aktiviti ni? Sila comments ☺️☺️❤️ #daddylucas #idou #tiktokmalaysia @yukilucasbaby @queenielucas_oe @queenalucas_oe
65.45K
5.93K
9.06%
10
96
9
Suka tak anda pergi pasar? Nak beli ikan sama daddy?😆😆 #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
26.81K
1.84K
6.88%
1
60
13