Tiktok:
  • 66708
    Global Ranking
  • 507
    Country/Region Ranking
  • 788.75K
    Followers
  • 1.58K
    Videos
  • 11.43M
    Likes
  • New Videos
    29
  • New Followers
    15.97K
  • New Views
    9.5M
  • New Likes
    444.64K
  • New Reviews
    4.34K
  • New Share
    30.11K

user33930257995  Data Trend (30 Days)

user33930257995 Statistics Analysis (30 Days)

user33930257995 Hot Videos

user33930257995
Orang perempuan kan istimewa bak kata kak ros 😆 Stg nak p cari bazar, cer kecek kat mana yang besttt .. #tiktokmalaysia #fypage #food
1.58M
68.01K
4.31%
0
439
1.51K
user33930257995
Kaknab ni tak rajin tak malas tapi yang mana cepat kaknab jalan dulu.. zaman sekarang semua mudah kan.. Tapi sumpah sedap perancah mee goreng Adabi ni, macam mak mak kita masak.. #tiktokmalaysia #fypage #food #fyp #MakanLokal #makan #cooking
909.13K
37.82K
4.16%
0
350
877
user33930257995
BIG STONES MERBOK, BUKA 19/4/2024 tau.. kaknab silap sebut 😂 Dah alang2 balik kampung halamab tu, singgah la sini. Best menu menu dia.. paling best ikan 2 negara dan daging salai meletop.. Jumaat ni depa dah start buka dh.. Lokasi, Big Stones Merbok Sungai Petani Kedah . #tiktokmalaysia #fypage #food #fyp #MakanLokal #makan
909.11K
55.21K
6.07%
0
921
18.04K
user33930257995
Sejuk sejuk mmg ngam sangat taufufah ni, sebekas tak cukup 😆 Kuih raya dia pon tak kalah, punya laa sedappppp .. ranguppp sangat. #tiktokmalaysia #fypage #food
877.5K
41.87K
4.77%
0
258
327
user33930257995
Mempersembahkannn WARA … Comeyyy hang ni wara oii, pandai cerdikkk. Tapi tulla beg kaknab hang mmg tak pernah ringan.. senget bahu kawan tu 😆
854.16K
67.43K
7.89%
0
123
548
user33930257995
Cabaran bawa lima puluhhh ke bazarrr ramadan .. Hampa selalu beli apa kalau p bazar ? #tiktokmalaysia #fypage #food #Ramadan #bazar
781.71K
37.31K
4.77%
0
259
577
user33930257995
Senang banyak ada jenis2 ni lani.. sekelip masa boleh siap masak.. Sambal adabi tu sedapppppppp … #tiktokmalaysia #food #cooking #fypage #MakanLokal #makan
737.98K
34.73K
4.71%
0
194
395
user33930257995
Dulu pernah kena tinggai, kini tidak lagi.. sepantas kilat kaknab hang siap.. Hi sikit orang langkawi 😆 #makeup #langkawi #tiktokmalaysia #grwm
694.07K
35.48K
5.11%
0
329
155
user33930257995
Nak ambil gambar raya be likeeeee .. 😆😆😆 Penuhhhh weiii
618.74K
18.86K
3.05%
0
114
337
user33930257995
Kita bukan malas tapi yang simple tu lebih mantappp ! Pecah teloq dit dit sedappp weii. Sardin Adabi ni kaknab suka sebab dah balance rasa cabai dengan tomato.. #tiktokmalaysia #fypage #Ramadan #food #MakanLokal #cooking
602.21K
24.56K
4.08%
0
172
735
user33930257995
Hidden place Kedah. Teruja sampai sini rasa mcm zaman dulu dulu, mcm ni la rumah tok kaknab dulu dulu. Nak booking untuk berbuka sebelum jam 3 ptg, malam lawa sgt.. Lokasi, Kampung Adat Melayu Seri Banian, Pendang . #tiktokmalaysia #fypage #ramadhan #food #MakanLokal #makan
593.2K
33.63K
5.67%
0
626
6.91K
user33930257995
Rumah raya kaknab.. elok dak hampa. Kaknab puas hati sgt dengan set sofa dengan tudung tingkap rumah kaknab.. ELOK dan SANGAT BERKUALITI . Sofa kaknab order dengan @HOME INSPIRE kat Sungai Petani. Curtain kaknab tempah dengan @D Bagin Da Decor | najmiyahaya Sumpah kaknab sangat2 recommend. 🥰🥰🥰 #tiktokmalaysia #fypage #decoration #houseoftiktok #decor
568.31K
27.93K
4.91%
0
220
891
user33930257995
Sedapppnyaaa tiram mentahhh .. Bbaloi sgt harga pon, mcm2 dia bohhh 😆 Kaknab mai kat Asean night market, Hatyai. Tingkat atas ..
547.73K
19.39K
3.54%
0
143
340
user33930257995
RENDANG AYAM 3 MINIT Tolong la bagi ada kat rumah hampa, sangat sangat cepat dan tu sedappp pulak tu.. rendang ayam adabi mcm kita masak sendiri oo.. sedap ! #tiktokmalaysia #ekspresikanlebaran #fypage #cooking #food #fyp
498.41K
26.82K
5.38%
0
207
1.32K
user33930257995
Hampa yang hantu mempelam jangan lupa pakat-pakat mai Fiesta Mempelam Kedah pada 1-6 Mei 2024 ni tau… Mcm2 aktiviti ada dan yang penting kaknab nak p cari pulut pelam. Perhhh sedappp ! Hat suka menyicah, ada pertandingan menyicah pelam juga tau.. #tiktokmalaysia #fypage #fyp #MakanLokal #makan #fmk
457.51K
23.99K
5.24%
0
461
4.36K
user33930257995
Penggemar lauk kampung boleh p try kedai ni, tempat pon selesa 🥰 Bulan puasa depa ada buat semi buffet dengan harga bbaloi . Lokasi, Restaurant Selaseh, Bukit Mertajam, Penang . #tiktokmalaysia #fypage #ramadhan #food #MakanLokal #makan #Ramadan
404.65K
17.37K
4.29%
0
128
1.88K
user33930257995
Menu soq kaknab, hampa makan apa ? 😆 #tiktokmalaysia #fypage #Ramadan #cooking #viral
374.08K
14.79K
3.95%
0
111
119
user33930257995
Dak ni cerita semalam, potong tomato tapi aku tauk p mana tomato tu.. awat takda pon dlm maggie tu .. peliknyaa 😅 #tiktokmalaysia #fypage #food #cooking #ramadhan
305.59K
10.12K
3.31%
0
64
160
user33930257995
Sekali sekala tanpa anak-anak 😆 Dak eh, tak bagi lagi adik kat yunuss 😆
291.26K
9.47K
3.25%
0
102
175
user33930257995
Jalan jalan langkawi .. Ni ja yang kaknab dan p, tapi tulla yg under waterworld tu masa kaknab p dulu lagi best.. sekarang mcm kurang sikit ..
282.74K
15.82K
5.59%
0
134
139
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved