Tiktok:
instagram:
  • 53858
    Global Ranking
  • 321
    Country/Region Ranking
  • 598.95K
    Followers
  • 538
    Videos
  • 14.44M
    Likes
  • New Videos
    30
  • New Followers
    9.1K
  • New Views
    5.3M
  • New Likes
    585.1K
  • New Reviews
    7.66K
  • New Share
    3.03K

RulZ Statistics Analysis (30 Days)

RulZ Hot Videos

Reply to @kisna2020 belum tau ya kalau motor aku di malaysia jadi bahan uji kaji begini 😂🤣
2.61M
109.5K
4.2%
411
4.01K
319
Reply to @axisfirdhausop sekarang ni awak kene bertanggungjawab atas apa yang berlaku dkt tayar saya, sponser tayar baru takde2
1.15M
112.05K
9.78%
578
1.25K
443
Reply to @riezztiktok kalau tak sayang takkan bersih betul tak? Tengok sampai abis korang rasa bersih ke tak bersih?
1.13M
105.18K
9.32%
360
910
204
Reply to @youngfitr walaupun banyak masalah tetap usaha untuk sampai atas, Next ride mana pulak?
805.54K
114.09K
14.16%
862
1.09K
866
#stitch with @DesintaNm time tak rec boleh pula tapi time dah rec tak jadi hmm memang butttttttt
761.9K
60.33K
7.92%
331
1.17K
174
Ws rosak layan dulu video ni harap tak rosak la
610.03K
43.56K
7.14%
184
236
77
Reply to @user9488802676751 basuh la basuh, ni cara nak basuh dia kalau taktau
571.38K
46.92K
8.21%
31
241
51
Masalah ke tiga, taktahu la lepas ni masalah apa pula, banyak tul masalah 🤣
569.21K
46.71K
8.21%
64
195
60
Reply to @abcdef9867 tak sengka jadi macamni, terkejut aku HAHAHAHA🤣🤣 tengok sampai habis
565.32K
48.91K
8.65%
136
367
82
#stitch with @nrelyshaaa betul ke apa saya cakap geng? Btw moto aku sebenarnya ada lebih…..
547.75K
62.11K
11.34%
441
1.85K
340
Tetap tak putus asa
500.41K
38.31K
7.66%
78
251
95
Betul ke video ni dulu pernah menghantui korang, buat tak senang duduk untuk berpikir?
481.65K
37.94K
7.88%
65
346
61
Reply to @mark_arif71 hurmmm yelaaaa
476.86K
53.61K
11.24%
57
926
61
Vid lama dalam draft dekat 4bulan dah aku lupa nak post aiyoo, kenape zaman sekarang org panggil ni air mellow?
467.86K
35.78K
7.65%
178
327
83
Salah ke letak lagu tu? Kenape dengan lagu tu tak ngam ke 😔
412.9K
54.86K
13.29%
223
845
397
Salam wengweng dari malaysia hehe ! Ampung bang 🙏🏻
259.73K
32.78K
12.62%
513
1.65K
306
Reply to @arshad.ykb sorry la😔😭😭ni dah edit yg betul2 punya jedang jedug jaman now memang gempak
249.69K
45.58K
18.26%
161
655
172
Reply to @hidayateffendi41 belum tau ya wengweng itu apa, lihat dan fahami video ini, nanti aku buatkan video weng baru ni video lama😂
239.37K
22.59K
9.44%
35
193
53
Reply to @kapwuhoo ermm sedap 😋
238.53K
22.69K
9.51%
119
183
75
Reply to @abufayyyas hmmmm
232.86K
35.39K
15.2%
60
1.13K
87