Tiktok:
instagram:
youtube:
twitter:
  • 40702
    Global Ranking
  • 220
    Country/Region Ranking
  • 729.69K
    Followers
  • 752
    Videos
  • 7.29M
    Likes
  • New Videos
    29
  • New Followers
    14.28K
  • New Views
    3.34M
  • New Likes
    169.5K
  • New Reviews
    2.71K
  • New Share
    4.35K

@Ayu&cats Statistics Analysis (30 Days)

@Ayu&cats Hot Videos

kucing ke rimau ni?? muka macam lion 🦁 garang betul! #cat #kucing #ilovepets
1.86M
86.13K
4.63%
4.57K
2.11K
4.18K
muka kucing,bulu singa, perangai garang macam ape? kalau tak pakai glove ni,habis tangan #cat #kucing #ilovepets
302.48K
9.8K
3.24%
494
247
697
nak bagi pipi dia bulat macam donut je pun!! marah pula #foryou #cat
285.31K
23.72K
8.32%
92
204
151
kucing kena rasuk #cat #scary #tiktok
242.95K
12.1K
4.98%
265
341
294
#ComicMe kalau muka kucing jadi cartoon macam mana agaknya ya?? comel ke tak? 😂😂 #cat #ilovepets #foryou
195.2K
9.71K
4.97%
93
84
101
last sekali tu agak2 kakyu kena gigit ke tak?? #cat #kucing #ilovepets
160.5K
15.01K
9.35%
307
93
124
#PhotoCropChallenge ape kena dangan filter ni weh.. kurang asam betui!
152.13K
6.35K
4.17%
17
64
24
i’m cute?🥺#cutestPetChallenge #cute #foryou
146.53K
13.42K
9.16%
30
57
36
#MalaysiaPrihatin muka tak bersemangat langsung ashi ni.. nampak sangat malas layan kakyu😞
132.44K
7.42K
5.61%
81
125
102
pandainya dia pakai spek 👓 sendiri 😂 #cat #fypシ #tiktokmalaysia #ilovepets #malaysia
124.94K
15.75K
12.6%
356
697
302
#ABPBH34 Hai,! jangan lupa undi Artis Tiktok Popular & Anugerah FANtastik Popular kakyu dengan cats sudah! @tv3malaysia @xiaomimalaysia
117.93K
3.01K
2.55%
19
27
43
dia merajuk pula... takpe2 kita pujuk dia #foryoupage #cat
116.03K
5.39K
4.64%
34
77
38
ni baru betul-betul singa mengaum!! #foryou #fyp #trendingsong
108.98K
7.56K
6.93%
29
80
38
#xzavyernevels try game #squidgame ni dengan mamat kudung, bila tak win dia blah camtu je tak guna punya mamat!
107.7K
1.87K
1.74%
11
6
21
petlover je faham sakitnya perpisahan ni kan?🥺😭 #catlover #pets
81.72K
7.34K
8.98%
119
272
174
si oyen ni kan semua dia nak kan?? #foryou #cat
77.74K
2.11K
2.71%
71
20
9
Balas kepada @nrliyana01_ kalau keje kedai bunga kena pegang bungala kan?? #pet #animal #dog #foryou
54.81K
3.88K
7.08%
9
98
10
Jalu Gemiang #malaysia #malaysiaprihatin #jalurgemilang #tiktokmalaysia #merdeka #foryou
46.14K
3.33K
7.21%
29
27
27
seram tak??? kesian kucing tu kena layan tuan dia yang tak betul. ni hahaha #horror #forfun #hantu #brokenheart
45.62K
1.61K
3.52%
5
51
4
suara dia macam kena dera! mengada betui #cat #kucing #animals #cutepet
45.06K
3.7K
8.21%
20
22
14