Tiktok:
instagram:
youtube:
  • 104193
    Global Ranking
  • 907
    Country/Region Ranking
  • 535.47K
    Followers
  • 834
    Videos
  • 19.24M
    Likes
  • New Videos
    17
  • New Followers
    2.61K
  • New Views
    4.86M
  • New Likes
    245.29K
  • New Reviews
    8.83K
  • New Share
    15.5K

𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭  Data Trend (30 Days)

𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭 Statistics Analysis (30 Days)

𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭 Hot Videos

𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
Mewakili orang yang kena ghosting 😞
372.01K
31.24K
8.4%
682
1.45K
3.89K
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
Wahh penuh gallery storage AHAHAHAHAHA
321.79K
23.86K
7.41%
347
709
3.33K
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
imagine kau keluar lepak ramai2.. yang dia ni pulak kat rumah tunggu je kau contact dia..
272.42K
29.68K
10.9%
3.21K
973
4.6K
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
cuba check bethol2
227.28K
23.16K
10.19%
768
1.02K
3.07K
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
Mentioned you!
172.1K
12.9K
7.5%
108
953
912
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
dengar tu! saya backup pompuan sikit la kalini
169.8K
14.44K
8.5%
1.26K
887
1.31K
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
Replying to @mia Part last - takde mood nak cerita imagine lah dia cakap masa dia "buat" dengan orang lain tapi hati dia tetap ada kawan saya like wth wehh 😊👍🏻
163.29K
5.9K
3.62%
68
387
388
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
khas untuk perempuan yang banyak mulut ♥️
150.61K
11.97K
7.95%
1.63K
468
1.96K
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
"MAKANAN!" saya ulang MAKANAN!
141.64K
14.88K
10.5%
1.03K
540
1.91K
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
HI SINGLE! 😘♥️
117.6K
10.95K
9.31%
417
806
745
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
Boleh lah promote tudung dalam almari tu 🙄
115.69K
8.24K
7.12%
658
778
836
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
dah lah inci tak cukup pastu ingat garang lah tu..
103.61K
9.12K
8.81%
1.04K
872
1.31K
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
Perempuan : "Takde apa" (sambil sorok kesakitan, kesedihan, keperitan sebab taknak susahkan orang)
101.51K
12.26K
12.08%
1.16K
265
1.23K
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
love language malaysia! ♥️♥️♥️
99.7K
8.11K
8.14%
536
291
887
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
Imagine eh lelaki je yang kena faham pe'el pompuan.. mana adil! tak adil! kena bagi adil laa sama sama faham em
95.89K
7.38K
7.69%
409
411
806
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
awak kuat.. takde sapa pun fikir awak tu lemah.. kalau rasa nak luah.. meh luah je kat comment.. kita baca kita cuba faham sama2 okay 🫶🏻
92.68K
11.07K
11.94%
754
430
634
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
ada tambahan lagi selain ni?
92.01K
6.65K
7.23%
403
224
522
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
even time saya call tu pun saya taktahu apa yang patut saya tanya dalam situation yang macam tu 😭
87.28K
3.83K
4.39%
27
93
210
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
Part 2 - time ni lah yang kantoi tu korang 😰
83.97K
3.31K
3.94%
14
101
64
𝗢 𝗡 𝗟 𝗬 . 𝗘 𝗝 🅐 𝗭
entah2 noti tu dah sekilo 😒
78.84K
7.8K
9.9%
467
822
635
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved