Tiktok:
instagram:
youtube:
  • 31649
    Global Ranking
  • 155
    Country/Region Ranking
  • 1.45M
    Followers
  • 386
    Videos
  • 17.35M
    Likes
  • New Videos
    11
  • New Followers
    6.74K
  • New Views
    3M
  • New Likes
    222.03K
  • New Reviews
    1.68K
  • New Share
    10.7K

Syima Eima  Data Trend (30 Days)

Syima Eima Statistics Analysis (30 Days)

Syima Eima Hot Videos

Till jannah with love 🤲🏼 #ramadhan #2024
4.52M
563.97K
12.48%
11
3.38K
30.32K
I sayang u sangat2 Nik Amin !! Jangan pernah hampakan cinta saya ❤️‍🔥 Ampunkan segala salah & silap serta kekurangan isterimu ini 🙏🏻 #raya #aidilfitri #2024
2.77M
171.83K
6.2%
1
1.07K
8.2K
Gara2 video ni ramai kecam & fitnah syima 💔 sabar wahai hati walaupun perit .. to klinik yg slalu claim syima drip sila timbul yaaa , syima nak bagi duit CASH !!!! Sabar syima ada batas . Diam bukan xthu , tp buat tak tahu .. malas nak pnjang kan kes 🥹
1.72M
34.47K
2%
0
511
250
Serta merta putih melepak , pertama dalam malaysia losyen waterproof & putih melepak 🥰 #putehlotion
1.05M
31.5K
3%
0
221
380
Grwm for wedding ceremony, Semoga bahagia till jannah naufal&husband 👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ #wedding
652.42K
29.02K
4.45%
2
194
348
Last day Ramadhan 2024 ✨Semoga amalan ibadah kita di bulan Ramadhan tidak berakhir bila menjelang bulan baru . Insyaallah 🤲🏼Ramadhan Al-Mubarak /1445 H 🤍 #ramadhan #2024
609.58K
15.74K
2.58%
0
166
661
Selamat Hari Raya , maaf zahir & batin 💗 Salam kosong2 dari kami sekeluarga. #raya #2024
558.14K
23.81K
4.27%
0
95
1.26K
Replying to @Sp Jan Sp Jan harap terjawab . Syima tak kan buat benda keji macm tu yee , i nak hidup lama 💓#puteh #putehlotion #trending #fyp #mutehofficial
550.37K
11.56K
2.1%
0
103
223
Bila sibling bergabung jadi apa ??🥰 #trending #fyp
529.82K
30.01K
5.66%
1
235
477
Team baju kelawar sila hadir atau korang pkai baju ape dekat rumah ??? 😀😁 #trending
462.25K
18.74K
4.05%
0
370
519
Adik beradik + suami + ipar duai❤️ #2024 #iparduai #husbandwife
461.5K
40.69K
8.82%
0
289
3.26K
Close order utk donut 😛 tak menang tangan masuk order donut batch kalini 😊🥹😀 #donut #viral #trending #fyp
384.2K
12.16K
3.16%
0
218
246
Happy Wife , Happy Life ... Lepas ni makin rajin duduk dapur 👩‍🍳#cooking #smeg #2024
368.9K
14.68K
3.98%
1
191
317
Last restock sbelum raya !! Baru 1 bulan dipasaran ! So korang tunggu ape lagi ?? Tak kan orng lain jee putih , korang tak nak putih jugak kee ? #putehlotion #puteh #2024
348.65K
9.52K
2.73%
0
66
275
Digelar putih sperti mayat gara2 losyen ni 🥹 #trending #fyp #putihlosyen
226.8K
6.47K
2.85%
0
83
140
Salam Ramadhan semua 🫰🏻 hari ke 8 puasa dah harini , semoga baik2 semua #ramadhan #2024 #fyp
185.93K
4.73K
2.55%
1
24
44
Hello geng facebook , syima hadir 🥰🫰🏻🙋🏻‍♀️
179.57K
3.21K
1.79%
0
87
29
Nak komen ape tu ?? 😵‍💫 #raya #2024 #aidilfitri
168.83K
5.96K
3.53%
0
53
82
#ad Syima teracun jugak dengan bb cushion ni 🥰 #skintific #skintificmy @skintific.my
149.05K
4.56K
3.06%
0
13
49
#ad Tak kan isteri jee nak kena melawa di hari raya , suami pun nak kena handsome jugak ye 🥰 thank you #skintific #skintificmy @skintific.my
140.33K
2.32K
1.65%
0
13
40
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved