Tiktok:
instagram:
youtube:
  • 19500
    Global Ranking
  • 65
    Country/Region Ranking
  • 1.34M
    Followers
  • 1.76K
    Videos
  • 17.01M
    Likes
  • New Videos
    128
  • New Followers
    22.48K
  • New Views
    7.36M
  • New Likes
    560.47K
  • New Reviews
    7.6K
  • New Share
    6.89K

SHAHIRFAN GOMEN Statistics Analysis (30 Days)

SHAHIRFAN GOMEN Hot Videos

SHAHIRFAN GOMEN
Mcm ni ke hahahah mcm pelik je
3.43M
134.33K
3.92%
1.03K
5.96K
2.29K
SHAHIRFAN GOMEN
Hurm tgok lah sndr jln cerita dekat @farizhassan
1.26M
71.26K
5.66%
323
2.14K
852
SHAHIRFAN GOMEN
Ada sesiapa takut tinggi? Gayat? Hahah Tower100. Kami yg pertama pergi #kltower100
746.61K
58.03K
7.77%
244
508
603
SHAHIRFAN GOMEN
Nah gigi tecabut hanat.
735.72K
45.43K
6.18%
151
269
224
SHAHIRFAN GOMEN
Banyak betul face mask pekerja ni. Mcm mcm warna n design. Terbaik @mymaskhub.official #mymaskhub korang waze je mymaskhubpv128 setapak. Yg penting kat shopee pun ada tau
624.27K
38.91K
6.23%
162
125
148
SHAHIRFAN GOMEN
Reply to @nurulasyikin8897 jellyqueenz tak boleh putihkan gigi tapi @riieny_newacc boleh vineer putihkan gigi korang. This is how do vineer tak sakit pun jgan risau ya
474.72K
23.75K
5%
101
327
155
SHAHIRFAN GOMEN
Alhamdulillah dapat coklat mahal. Selalu tgok org makan je. Tq kakak @puspagomeyn @suamipilihan #gomenofficial
331.88K
29.39K
8.86%
187
334
140
SHAHIRFAN GOMEN
Reply to @cintamedina15 betul lah tu 😭😭😭
322.01K
26.48K
8.22%
83
627
241
SHAHIRFAN GOMEN
Cantik betul camera iphone 13 ni. Hope jadi lah hehehe. Otw kelantan.
282.52K
19.18K
6.79%
143
572
987
SHAHIRFAN GOMEN
Yeah mano mano rancak berdoso @farizhassan @ffjkento @fafa970812 @puspagomeyn @suamipilihan #gomenofficial
268.95K
21.64K
8.05%
190
48
126
SHAHIRFAN GOMEN
Reply to @hk_ozlynn mcm ni ke hasil business dengan jellyqueenz #jellyqueenzhq @farizhassan
251.1K
16.93K
6.74%
36
175
54
SHAHIRFAN GOMEN
Walau mcm mana susah senang sama sama. Tema putih hari ni. Nak naik skybar #langkawi #gomenofficial #cheeseswap @honeyzone_langkawi @honeyzone
246.52K
14.97K
6.07%
46
128
189
SHAHIRFAN GOMEN
Nah setepek bagi hahahaha. Sibuk jaga tepi kain org @puspagomeyn cc @ahm.azlee.__
243.8K
20.52K
8.42%
377
137
265
SHAHIRFAN GOMEN
Hanya aku sahaja yang boleh melihat kau sahabat dunia akhirat. Aku takkan lupakan kau sampai bila bila. @puspagomeyn @suamipilihan @farizhassan #makammahsuri #gomenofficial
238.67K
20.82K
8.72%
69
67
59
SHAHIRFAN GOMEN
Adoi spoi lah mcm ini.
219.78K
11.81K
5.37%
24
99
58
SHAHIRFAN GOMEN
Mek @nuraini_saf lupa step menci lah. Gembila sebab ambil stock for Jellyqueenz dan Glowqueenz hehehe #jellyqueenzhq
206.7K
9.21K
4.46%
59
206
87
SHAHIRFAN GOMEN
Try my best. First time dlam hidup botak gini. Wish me luck esok fizikal polis 💪🏽
200.76K
19.36K
9.64%
28
663
189
SHAHIRFAN GOMEN
Reply to @eiykashop0fficial #nangchallenge kali ni atas kapal. Hahahaha @puspagomeyn @suamipilihan @farizhassan
194.93K
16.98K
8.71%
85
310
244
SHAHIRFAN GOMEN
Ewahhh berurut pulak
174.72K
14.94K
8.55%
20
70
58
SHAHIRFAN GOMEN
Nah ambil kau. Dtg hari tu dah kena bayar beg sebab lebih 7kg. Ni mahu tak 100kg hahahaha. Tak langkawi lah kalau tak membeli #langkawi #gomenofficial @puspagomeyn
171.98K
15.75K
9.16%
101
105
105