Tiktok:
  • 945064
    Global Ranking
  • 12022
    Country/Region Ranking
  • 95.09K
    Followers
  • 630
    Videos
  • 979.92K
    Likes
  • New Videos
    61
  • New Followers
    8.13K
  • New Views
    2.2M
  • New Likes
    89.61K
  • New Reviews
    1.82K
  • New Share
    9.51K

Ekin Rich Empire  Data Trend (30 Days)

Ekin Rich Empire Statistics Analysis (30 Days)

Ekin Rich Empire Hot Videos

Ekin Rich Empire
Replying to @oyongmanja kenapa orang ingat saya letak mesin basuh kat ruang tamu sis 😅😂 nie baru ruang tamu saya sis. Biasalah rumah kita kan konsep open. So duk cerukk mana pun memang akan nampak open semuanya 😊 sebab kami memang pilih design open mcm nie sis 😁😁 Duk kat dapur pun nampak ruang tamu 😁 tak nak ade lorong lorong atau dinding penghalang dalam rumah biar nampak luas 😊😊 hihi Kami memang nak rumah kami simple simple je nampak 😇 so hargailah setiap citarasa orang masing masing 🫰🏻 mak is lurveeeeee 🖤🖤 #rumahminimalis #rumahtenang #rumahputih #homedesign #homedecor #homedecor #rumahidaman
4.99M
165.52K
3.31%
1.49K
5.67K
13.02K
Ekin Rich Empire
Replying to @Bunga Cengkih 💫 Terima kasih sis ☺️ Suka ekin share supaya terinspirasi buat semua ☺️ Ekin doakan semoga semua impian korang tercapai. Jangan berhenti berimpian & berangan. Percayalah suatu hari nanti pasti termakbul ❤️❤️ lurveeee 😘 Jom cuci mata & layan lagu 😊😌 #decoration #rumahidaman #rumahminimalis #rumahputihabu #rumahmewah #rumahputih #decoputihhitam
682.12K
28.37K
4.16%
1.74K
716
3.36K
Ekin Rich Empire
Replying to @umibear Alhamdulillah. Tq sis bagi idea. Plan asal nak letak kayu penghadang kat tengah tu tapi nanti la menabung dulu. Tapi sis bagi idea pasang langsir dulu . Ok jgk bila pasang. Sebab kadang2 anak-anak suka keluar masuk tandas, lepas tu diaorang kadang2 tak tutup pintu tandas , geram jgk lah kita nie. Ok la pasang langsir terus 😁😆 so ok sangat la, tak nampak dah pintu tandas terbuka 🤣 #decoration #decosimple2 #decoruangtamu #rumahputihabu
436.76K
18.43K
4.22%
131
600
410
Ekin Rich Empire
Syukur sejuk sikit harini kat sini dah hujan. Siap siap kemas, sapu & mop kita rehat dulu. Selamat berhujung minggu 🤍✨🖤 #rumahminimalis #rumahputih #rumahtenang #decorumahkampung #rumahidaman #hiasanrumah #homedesign
320.76K
15.58K
4.86%
695
241
1.09K
Ekin Rich Empire
1 2 3 ✨ Done ! Ok takde lah nampak kosong ruang kat flutted wall tu ☺️ Banyak kali fikir nak letak apa situ. Ok la letak chest drawer sebab boleh sumbat barang2 dalam tu 😂 macam mana onzzz ke tak onzz korang letak drawer nie kat situ 😅 #rumahminimalis #rumahputih #rumahtenang #decorumahkampung #rumahidaman #homedesign #decominimalist #hiasanrumah
202.76K
8.14K
4.01%
555
345
1.43K
Ekin Rich Empire
Cuci mata rumah simple sahaja🖤🤍 hitam putih sahaja ya ☺️ #decoaesthetic #decoration #decohitamputih #rumahputih #decoruangtamukecil #decodecorumahsendiri #rumahminimalis #rumahimpianku
99.77K
4.55K
4.56%
222
148
431
Ekin Rich Empire
😫😵‍💫🤧 ye doh tuuu SHRP 1 MEI KORANG ☺️ #rumahminimalis #rumahtenang #rumahputih #homedesign #decoration #decorumah #homedecor
97.81K
1.88K
1.92%
0
52
87
Ekin Rich Empire
Happy Jumaat Day ! ☺️ Harini rasa malas je nak kemas rumah. Nak rehat je 😅 Biasa la perasaan mak mak macam tu la. Kalau malas kte tak yah buat. Kalau rajin baru kita marathon kemas rumah. Hari nie kita bermalas malasan dlu 😌😌 #decoration #rumahputihabu #rumahminimalis #rumahtangga #rumahmodern #decominimalist
84.71K
4.51K
5.32%
313
77
578
Ekin Rich Empire
🤍 kenapa saya suka rumah putih sebab jiwa saya pada suit putih 😝 cehhh 🫢 Haiii korang 🤗 Pagiiii…. #rumahminimalis #rumahputih #rumahtenang #homedecor #rumahidaman #homedesign #decominimalist
70.06K
1.14K
1.62%
0
81
67
Ekin Rich Empire
Replying to @syedSshopp Ekin share la sebab ramai tanya code cat dalam rumah. Ekin memang ambil warna yang betul-betul putih sebab nak effect luas & bersih ☺️ 😁 Ermm kosong lagi ye nak deco apa lagi 😄 decoration #rumahputihabu #decoruangtamu #rumahselesahidupbahagia #decosimple2 #decosimple2
68.3K
1.67K
2.45%
130
47
327
Ekin Rich Empire
Tempat healing paling best kita panggil HOME. Bila bangun tidur tapi tengok rumah kemas & bersih. Hati rasa tenang sangat. Tips dia, sebelum tidur kemas dulu 😆😆
59.47K
2.03K
3.41%
121
126
160
Ekin Rich Empire
Selamat pagi bestie 🤪 Haa nak citer nie Ekin pun terjebak sekali shopping kat apps TEMU 🫣 best sangat banyak barang menarik korang. Habis laaa lepas nie makin rancak laaa shopping 🫠🤑 Impian menghabiskan duit makin menjadi-jadi gaiss 😅 Ekin bakal meracunii hidup korang lepas nie 😆 Racun meracuni itu lumrahh dalam hidup 😂
59.4K
2.22K
3.73%
79
153
145
Ekin Rich Empire
Rumah nie tak tahu deco konsep apa. Sebab ekin deco je ikut sedap mata sendiri memandang. 🏡🍬🏡
58.42K
1.77K
3.02%
108
76
144
Ekin Rich Empire
No caption 😴 #decoaesthetic #rumahimpianku #decoruangtamukecil #rumahminimalis #rumahputihabu #rumahmodern
57.17K
1.39K
2.42%
95
70
100
Ekin Rich Empire
Alhamdulillah. Genap 2 tahun sudah ekin pindah balik kelantan. Lepas dapat je transfer balik berkhidmat di negeri sendiri pada tahun 2022 terus Allah bagi rezeki untuk kami bina rumah kat kampung halaman nie. Jadi bulan 9 tahun 2023 rumah siap sepenuhnya ,diurus sepenuhnya sendiri kami suami isteri. Alhamdulillah 9bulan sudah duduk rumah sendiri 😊 Ekin doakan semoga sahabat semua dimurahkan rezeki & dapat rumah impian yang lagi indah dari ekin ❤️❤️ Syukur rumah biasa , simple2 tapi dikampung halaman ☺️ #dapursederhana #rumahsederhanaku #rumahkampung #decoration #rumahminimalis #decominimalist
54.71K
1.84K
3.36%
145
65
219
Ekin Rich Empire
Suka sangat selepas kemas & mop lantai. Terasa lapang je rumah hihihihi😁😁
50.38K
1.74K
3.45%
123
120
158
Ekin Rich Empire
Sape suka hitam putih angkat tangan 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ hitam putih kehidupan . #rumahminimalis #rumahputih #rumahtenang #decorumahkampung #rumahidaman #rumahidaman #hiasanrumah #homedecor
42.86K
1.44K
3.37%
70
114
105
Ekin Rich Empire
Buat rumah sendiri memang best sebab jimat. Tapi penat juga sebab kena urus sendiri semua. Tapi bila siap rasa puas hati sebab hasil dia kita sendiri yang urus ☺️☺️☺️ #homedecor #rumahminimalis #rumahputih #rumahidaman #decominimalist #decorumahkampung #
42.65K
1.42K
3.33%
82
247
182
Ekin Rich Empire
Replying to @asmaksalleh ok la sambil2 kita layan lagu fav ekin 😜😜
42.14K
1.03K
2.45%
66
88
105
Ekin Rich Empire
Salam Jumaat ✨ Harini sejuk je. Rasa taknak pergi mana. Nak rehat je kat rumah kan 😊 Btw tq semua yang sudi singgah di tiktok ekin. Ekin suka share journey deco rumah putih ekin bukan sebab nak raih pujian atau apa. Tapi sekadar berkongsi utk dijadikan insiprasi buat sahabat-sahabat. Ekin jugak tidak nak bertanding dgn siapa-siapa pun. Cukup untuk dijadikan rujukan utk sahabat2 & sebagai insipirasi untuk idea mendeco-deco 😊 Mungkin ada cara hiasan & deco kita tak sama dengan taste dengan orang lain kan. Tapi kita kena hormati la sebab itu cara dia. Mungkin itu yang buat dia suka & bahagia. So rileks & chill2 je 😊😊😊 Pandang dengan sudut positif inshaAllah positif ❤️ lurveeee 😊
38.05K
1.43K
3.75%
60
97
89
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved