Tiktok:
instagram:
youtube:
twitter:
  • 4980
    Global Ranking
  • 13
    Country/Region Ranking
  • 5.03M
    Followers
  • 792
    Videos
  • 49.04M
    Likes
  • New Videos
    10
  • New Followers
    13.59K
  • New Views
    9.22M
  • New Likes
    346K
  • New Reviews
    3.17K
  • New Share
    6.27K

Neng BabyShima  Data Trend (30 Days)

Neng BabyShima Statistics Analysis (30 Days)

Neng BabyShima Hot Videos

Sukahati dia je cakap lagu SAHUR lagu sampah!!! Melebih lah dato aliff syukri ni!!! @Dherbs Terlajak Laris nak tau lagu sahur sampah ke tak dengar dulu malam ni 8 malam di ytube Xeno Entertainment!! baru dengar teaser dah melalak!! #babyshima #sahur #mimiperi #fyp #aliffsyukri
4.94M
236.89K
4.8%
0
2.62K
1.28K
Dalam Mv Sahur shima baru perasan mata ai kanda putih je.. dia menari ke kena rasuk risau pula nengok nya😭😭😭🤣🤣🤣 @ᴋᴇᴋᴀɴᴅᴀ🐊 #babyshima #sahur #aikekanda #fyp #aiteam
4.52M
252.79K
5.59%
0
1.89K
5.03K
#sarangpenyondol #babyshima #fyp
2.77M
285.67K
10.31%
0
6.12K
19.21K
Dalam Mv sahur shima baru perasan Ai syahmie menari ke menangis@mdsyhmie 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️😂 #aisyahmie #aiteam #babyshima #fyp #sahur
2.43M
117.91K
4.84%
0
439
874
Alamak… PP kenapa jeling2 ni😅 @P I E Y A @P A I H G E R A M🤡 jom semua buat step sahur sama2😘 kalau nak tengok gelagat dorang ni boleh tengok dekat mv sahur di ytube xeno entertainment.. 😘❤️ #babyshima #pp #aipieya #aipaihgeram #aiteam #sahur #lagusahurbabyshima #fyp #ppfans
1.7M
94.6K
5.56%
0
429
698
kanda2🤦🏽‍♀️😂 ada je perangai comel dia haha @ᴋᴇᴋᴀɴᴅᴀ🐊 hmmm… korang,Nak ajak Ai team siapa lagi menari lagu sahur?? #babyshima #byma #aikekanda #aikanda #fyp #sahur
1.21M
58.67K
4.87%
0
224
375
Hai bujang Kuching😘 teman shima boleh? Tapi kena pakai baju sepasang dengan shima🥰 siapa nak boleh tekan bag kuning di tik tok @Babyshima Entertainment 🥰 #babyshima #bujangsarawak #fyp #kuching
1.17M
110.43K
9.46%
0
1.53K
1.59K
Tak suka lah pergi bazar kalau macam ni!! #babyshima #bazar #fyp #sahur #aiteam
1.07M
43.14K
4.02%
0
318
424
Bujang Sarawak Miri sampai berpeluh ngepan iban lagu bujang sarawak dengan shima🤭.. meh shima lap kan #bujangsarawak #babyshima #iban #fyp #miri
1.02M
77.84K
7.65%
0
747
634
Bangun!!!!! Sahur!!!!! @P I E Y A @mdsyhmie @ᴋᴇᴋᴀɴᴅᴀ🐊 @P A I H G E R A M🤡 @iyas #aiteam #babyshima #mimiperi #sahur
895.8K
34.7K
3.87%
0
242
524
832.13K
53.74K
6.46%
0
565
419
Alif.. Alif.. #purapurabujang #adanampakmummyhappy #babyshima #bymanuehtw
723.43K
42.8K
5.92%
0
312
207
Tak sangka orang sarawak semua ikut nyanyi bersama2 lagu baru iban shima Bujang Sarawak😍 happy sanggat sebab dah support shima.. semoga berjumpa lagi ❤️😍 terus support bujang sarawak ya🙏🏻🙏🏻❤️ maaf yang tak sempat bergambar tadi🥹🙏🏻 smoga jumpa lagi ya #babyshima #bujangsarawak #miri #sarawak #fyp
714.01K
58.49K
8.19%
0
1.07K
1.12K
apa???? Laksa Sarawak rasa jamu??!! Bujang Sarawak jumpa shima ya… kita goyang bersama 🥰🥰♥️ -18 May 2024, 7pm-10pm (The Spring Mall Bintulu) -19 May 2024, 7pm-10pm (Permaisuri Imperial City Mall, Miri) -23 May 2024, 7pm-10pm (Bazaar Gawai Pasar Tani Medan Betong) -24 May 2024, 7pm-10pm (AEON Mall, Kuching) -25 May 2024, 6pm-10pm (Ngabang Festival Serian) -26 May 2024, 7pm-10pm (Farley Supermarket Kota Samarahan) #b#babyshimab#bujangsarawaksarawak #laksasarawak #fyp
713.03K
65.69K
9.21%
1
920
1.18K
Sedih, sebak pula rasanya raya kalini!!! #babyshima #fyp #raya2024
608.48K
33.99K
5.59%
1
629
2.69K
Replying to @Zull shima dah sampai Miri Gaisss.. jumpa shima malam ni di Aloha lapa food fest bertempat di Emart Permyjaya Miri😘kita goyang bersamaaaaa #babyshima #fyp #bujangsarawak #miri
591.58K
42.91K
7.25%
0
777
781
Kanda comel tau dengan baju tidur dia.. @ᴋᴇᴋᴀɴᴅᴀ🐊 🤭🤭 @mdsyhmie pula tak sangka layan dangdut🤭🤣 korang nak tengok behind the scene shooting mv sahur ni,boleh tengok dekat yt babyshima entertainment ya.. 😘 #babyshima #sahur #aikekanda #aikanda #aisyahmie #aiteam #lagusahurbabyshima #fyp
526.93K
37.29K
7.08%
0
80
61
Replying to @haziq_001 Ai syahmie dah makan ubat ke belum @mdsyhmie 😭😭🤦🏽‍♀️ Yang belum tengok gelagat syahmie dalam mv “Sahur” boleh tengok sekarang di ytube xeno entertainment.. ❤️ #babyshima #sahur #aisyahmie #aiteam #fyp
525.93K
29K
5.51%
0
202
135
Iyas Ai Team baru ke??? @iyas #babyshima #fyp #aiteam #aiteambaru #iyas ##iyaspieya
501.51K
16.06K
3.2%
0
83
87
Aliff Syukri!! Iqbal!! ketepi!! baby shima dan Mimi Peri nak lalu!! 😏nantikan Sahur Esok malam di ytube XENO entertainment #babyshima #sahur #fyp #aiteam #mimiperi
496.86K
36.02K
7.25%
1
254
319
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved