# tiktokmalaysia

10.77M
74.82B

Top 50 Hot Videos(tiktokmalaysia)

Rip coolio 💔 #tiktokmalaysia #dj #mashup
23.12M
4.67M
20.21%
21.4K
13.7K
13.49K
Biarlah kita kurang pandai asal kan adab menggunung @iz🌈 @NURUL_SALLY #kisahpasaraya #kedairuncit #tiktokmalaysia
10.97M
482.12K
4.39%
0
3.95K
9.31K
hurts so good #tiktokmalaysia #dj #mashup #missyou
6.96M
1.2M
17.18%
2.54K
8.56K
6.76K
4
Momotns67 🇹🇳
#duo avec @آيے وپ #pourtoi #tiktokfrance #tiktokchina #tiktokjapan #tiktokkorea #tiktokcambodia #tiktokturkey #tiktokmalaysia #tiktokpakistan #tiktokcanada #tiktokindia #tiktokusa #tiktoknepal #fyp #fypシ
6.46M
216.54K
3.35%
4
1.49K
76.83K
5
Chatime Malaysia
so you guys prefer small ke regular size? 😚 #chatime #chatimegang #tiktokmalaysia #fyp #fypシ
5.35M
347.74K
6.5%
46
1.35K
392
6
𝙁𝙧𝙖𝙯𝙤𝙧𝙍𝙖𝙯™
Replying to @just_lit0 Haa gaduh la korang.. 😑 Edisi Kepala Hotak #FrazorRaz #Meme #fyp #fypage #fypシ゚viral #tiktokmalaysia #TikTokEntertainment #fy #foryoupage #foryou #fypシ #Viral SUBS Youtube FrazorRaz | kredit kepada pemilik asal video.
4.93M
446.93K
9.07%
35
11.8K
64.82K
7
Doktorkerusi
Kejadian dipetang hari!!! Tengok apa jadi. #fypシ #doktorkerusi #videoviral #tiktokmalaysia
4.82M
472.72K
9.81%
13
15.52K
16.2K
8
Ejan Slow
Gila sangat budak ni dengan gula gummy tu #tiktokmalaysia #kisahpasaraya #kedairuncit
4.13M
87.56K
2.12%
0
251
400
9
𝙁𝙧𝙖𝙯𝙤𝙧𝙍𝙖𝙯™
Replying to @___h4nz___ Whatsapp buat hal la!!! 🔥 #FrazorRaz #Meme #fyp #fypage #fypシ゚viral #tiktokmalaysia #TikTokEntertainment #fy #foryoupage #foryou #fypシ #Reply
3.97M
440.19K
11.09%
12
4.72K
14.99K
10
Zizie Fazeera
Amaran : yang tengah diet jangan berani mencuba lauk ni ye 😭🫶 #M#MYFoodietiktokchef #fyp #fypシ #fyppppppppppppppppppppppp #tiktokmalaysia
3.71M
281.52K
7.59%
1
2.68K
13.48K
Membalas kepada @𝗗 𝗜 𝗔 𝗡 𝗔 𝗦 𝗔 𝗟 𝗜 𝗠 buka buka tiktok je lagu ni😜 #aikkah ##transition#trending #tiktokindonesia #tiktokmalaysia
3.66M
320.23K
8.75%
1
3.05K
3.66K
12
Zizie Fazeera
Alang alang esok roti dah nak expired so, jom buat roti sosej double cheese. Sumpah sedap! 🧀 ##MYFoodie#tiktokchef #fyp #fypシ #fyppppppppppppppppppppppp #tiktokmalaysia
3.5M
235.99K
6.74%
1
952
6.88K
13
Momotns67 🇹🇳
#duo avec @Kyle #pourtoi #tiktokfrance #tiktokchina #tiktokjapan #tiktokkorea #tiktokcambodia #tiktokturkey #tiktokmalaysia #tiktokpakistan #tiktokcanada #tiktokindia #tiktokusa #tiktok #tiktoknepal #fyp #viral #fypシ゚
3.37M
202.51K
6.01%
1
1.92K
85.15K
14
Suka Sari Dulu Kembali Gak🥹 #istiqomah #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #fyp
3.31M
145.43K
4.4%
2
1.05K
903
15
Kakak Bomba😹 #abangbomba #malaysiamerdeka #tiktokmalaysia #tiktokindonesia
3.28M
76.96K
2.34%
1.35K
1.49K
1.14K
Daddy x mommy? #tiktokmalaysia #dj #mashup
3.23M
486.38K
15.04%
25.44K
1.68K
2.37K
17
Ejan Slow
Belom lagi customer lain datang..lau tak mesti patah tengkuk😅 #tiktokmalaysia #kisahpasaraya #kedairuncit
3.16M
130.57K
4.13%
0
479
549
18
Syurga Makeup🫦 Di @Euphora #syurgamakeup #kedaiviral #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #fyp
3.05M
134.44K
4.41%
0
213
293
mommy knows and she’s planning her revenge 😈 #tiktokmalaysia #dj #mashup #unholy
3.04M
376.87K
12.41%
18.63K
2.53K
1.95K
a little halloween sound for you 🎃 #tiktokmalaysia #dj #mashup #halloween
2.86M
460.22K
16.11%
13.46K
1.08K
1.03K
21
Dynas Mokhtar
Syok kacau orang melatah ! #fyp #fypシ #dynasmokhtar #tiktokmalaysia #dynas #tiktokdynasmokhtar #tiktokdynas #kisahdiset
2.72M
123.09K
4.52%
1
652
832
Rakan2 suruh teha tolong buang sampah pun tak boleh dah sekarang...😒#tiktokmalaysia #tiktok #tiktokhot #tiktokindonesia #videolucu #ahmoi #anakdato #viewmediaproduction
2.68M
168.77K
6.31%
0
486
832
23
dR•AnGGuN, MD
Guli di PipiKu… #guli #docmagic #drmagic #cyst #viralvideo #fypシ #fyp #tiktoker #doctiktok #edutok #tiktokguru #drpimplepopper #tiktokmalaysia #dranggun #drzack #real
2.6M
56.75K
2.19%
0
218
292
24
Whataaps Rosak 1 Dunia 🤡 #viral #whatsapp #ngebug #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #fyp
2.59M
148.17K
5.71%
1
15.66K
1.95K
25
F R Eee Ak Sis Bomba🫣 #nickiminaj #Siblings #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #fyp
2.51M
64.25K
2.56%
982
604
884
Kenapa awak tak cakap dari mula ? #tiktokmalaysia #foryoupage
2.49M
162.74K
6.54%
1
1.41K
2.84K
Sehari tak takutkan aku 😅 Tak sah 😌#tiktokmalaysia #foryoupage
2.45M
179.01K
7.3%
0
965
1.57K
28
Dayang Areeda
Kisah sempurna ❤️ @Rizky Febian @Mahalini Raharja #kisahsempurna #rizqifebian #mahaliniraharja #fyp #fypage #foryoupage #dayangareeda #tiktokmalaysia #viral #tiktokindonesia @Njan 🙈 #fypdongggggggg
2.43M
178.9K
7.36%
6
794
1.93K
29
Zizie Fazeera
Kalau ada lebihan nasi jangan buang tau, jom buat apam nasi gebu gebas ni 🥰 ##MYFoodie#tiktokchef #fyp #fypシ #fyppppppppppppppppppppppp #tiktokmalaysia
2.43M
88.6K
3.65%
38
463
3.38K
salah lagi ke ni ? 😅 panehh aku #tiktokmalaysia #foryoupage @Cikjenjenny
2.38M
74.31K
3.12%
0
411
478
31
Boss Boy | EH
Lama tak jumpa…#BossBoy #boychoo #fyp #tawkeh #EngHengMarketingSdnBhd #oeacademy #tiktokmalaysia #inspiration #good4u
2.34M
59.74K
2.55%
0
176
206
32
💫badlisyah_bs2
Hanya yang faham akan faham video ini #seram #misteri #scary #abangpocong #tiktokviral #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #fyp #scary
2.33M
38.3K
1.65%
0
682
241
33
方为人上人 🇲🇾🇹🇭🇨🇳🇻🇳
#tiktokmalaysia #mandarin #chinese #上热门
2.32M
261.6K
11.25%
5
1.37K
4K
34
Cikgu Tim | OE | Loan Kedai
6 warning lampu yg penting !! #cikgutim #kejayaauto #spautocity #desapetaling #oeacademy #tiktokmalaysia #loankereta #usedcar #foryou #fyp #foryourpage #viral #fypシ #info #tiktokguru
2.3M
210.2K
9.15%
32.83K
2.25K
24.51K
35
Doktorkerusi
Replying to @fiyzaa1 Untung ke tidak jadi anak dia ke kena buli. #fypシ #doktorkerusi #videoviral #tiktokmalaysia
2.29M
164.55K
7.18%
0
1.44K
1.37K
36
aisyahhijanah
Semoga manfaat utk korang okay! #aisyahhijanah #foryoupage #tiktokmalaysia #dakwah
2.28M
287.15K
12.61%
2
1.3K
3.34K
37
iSARB Naveind
Faham2 sendiri #fyp #fypmalaysia🇲🇾 #tiktokmalaysia #isarbclan #viral #trend #isarbnaveind #isarbshah
2.23M
162.46K
7.29%
0
2.38K
369
38
Zizie Fazeera
Harini cuaca panas terik, balik mengundi rasa nak makan sejuk sejuk so terjadilah cocktail sumi laici 🤤 ##MYFoodie#tiktokchef #fyp #fypシ #fyppppppppppppppppppppppp #tiktokmalaysia
2.22M
82.75K
3.72%
5
490
2.93K
39
Dc: Mas Baju Belang😹 #rema #viralboy #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #fyp
2.18M
43.21K
1.98%
12
346
1.02K
Selamat hari jadi Sayang 🥹✨ Ini saja I mampu untuk I tunjuk effort I dekat you 🥹🫶🏼 Semoga murah rezeki 🥹 #foryoupage #tiktokmalaysia
2.17M
196.22K
9.06%
2
2.83K
1.98K
41
whats my name huh ?
built different 👩🏻 #fyp #fy #foryou #funny #woman #covid #tiktokmalaysia #xyzbca #viral
2.16M
297.92K
13.76%
229
1.62K
5.12K
42
Ejan Slow
Sejak bila rich girl pandai tinju #tiktokmalaysia #kisahpasaraya #kedairuncit
2.16M
41.8K
1.94%
0
180
265
43
Zizie Fazeera
Ni lauk malas bermalasan tapi try la tengok berapa pinggan tambah nasi 😉 ##MYFoodie#tiktokchef #fyp #fypシ #fyppppppppppppppppppppppp #tiktokmalaysia
2.16M
149.26K
6.92%
11
902
4.89K
44
Lagi Galau❗️🫣 #galaubrutal #viralgirl #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #fyp
2.15M
67.4K
3.14%
968
411
435
45
👑Fazza.Ellando👑
Sajee Sapott Perniaga kitaaaa! kalau bukan kita..sape lagi kann.. arini live kejap je sebab program raja viral ni sejam je.. 16/11/2022 at 9.00malam #ellando #AEONrajaviral #jomwatchlive #pru15 #undi #MakanLokal #MYFoodie #Tiktokmalaysia @AEON Retail Malaysia
2.14M
162.35K
7.59%
0
571
807
46
Ha! Memang mulut berlemoih apabila makan mi goreng kicap ni. Pernah share resipi ini dan ramai dah cuba sambil mengimbau kenangan silam makan mi macam ni yang diletak atas kertas semasa beli kat kantin sekolah rendah di zaman 70an dulu. Cuma dulu tak ada bahan banyak.. hanya mi, kicap, tauge! Sedap betul rasanya. Kalau tak sempat lap mulut, loceng habis rehat dah berbunyi memang berlemoih le mulut sampai balik😂😂😂😂 . Moh le buat! #adikfoods #adikfoodsrecipe #rec#Recipeodles #tiktokmy #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #tiktokfood #tiktokchef #mak#MakanLokalf#MYFoodieoking #fyp #fypシ #foryou #viral #food #homecooking
2.14M
110.23K
5.15%
12
1.41K
18.1K
47
𝙁𝙧𝙖𝙯𝙤𝙧𝙍𝙖𝙯™
Replying to @m.uzey_ Betul2 kepala bata betul 🙄 #FrazorRaz #Meme #fyp #fypage #fypシ゚viral #tiktokmalaysia #fy #foryoupage #foryou #fypシ #Viral SUBS Youtube FrazorRaz | Kredit video @abahboss08 😌
2.12M
175.28K
8.28%
17
1.81K
11.04K
48
Min Chit Thu Tattooist {@Fb}✍️
@GoldStarTattooStudio @မင်းချစ်သူ {Gold Star Tattoo} #တွေးပြီးမှတင်ပါ #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #edit #explor #ကြိုင်ရင်အသဲလေးပေးခဲ့နော်😘😘😘 #tiktok #trending #trending #trend #tutorial #tiktokindia #explore #edit #tattoo #video #fypシ゚viral #fypage #fy #fypシ #girl #girltattoo #tattoogirl #boytattoo #tattooboys #baby #tiktokmalaysia #tiktokmyanmar #ပြည်တွင်းဖြစ်ကိုအားပေးပါ #ရောက်စမ်းfypပေါ် #th#thinkb4youdoyp #foryou #foryoupage #fypシ #edit #football #tiktokcelebsnews #celebrity #comedia #capcut #cute #couple #camera #❤️ #😍 #💪 #😘 #🙏🏻 #🙏 #fyppppppppppppppppppppppp #fypppppppppppppp #edit
2.11M
59.59K
2.83%
0
720
237
49
Ace Smartphone
Customer abang tu siap dah Preorder Iphone 14 Pro Max 1TB lagi. Kalau dia complain Tak cukup jugak, Abang pencen terus 😑 #viral #fyp #fypシ #acesmartphone #penang #iphone #tiktokmalaysia #kedah
2.09M
170.36K
8.17%
2
1.44K
4.59K
50
Abdullah Jamadi | Cikgu Urut
Sesi rawatan bersama Pablo Amirul ( Sarjan Tuai airforce ). #abdullahjamadi #EndlessJourney #tiktokmalaysia #shouldbeme #airforce #letoptulang #urutan
2.07M
217.24K
10.47%
0
912
1.01K