# tiktokmalaysia

14.7M
124.8B

Top 50 Hot Videos(tiktokmalaysia)

cikb_havoc66
#CapCut i have a bodyguards but now need a lover😜 #onthisday #fyp #funny #cikb #bodyguard #tiktokmalaysia #starboy #tiktokmalaysia
24.57M
1.57M
6.41%
2
20.6K
9.59K
cikb_havoc66
Dah jumpa 2 lagi 5 #shouldbeme #fyp #funny #cikb #tiktokmalaysia #datoserivida #twin
22.02M
1.63M
7.41%
6
20.47K
30.33K
𝐦𝐮𝐬𝐢𝐜𝐥𝐲𝐫𝐢𝐜𝐬💫
" Wenggo Wenggo – Fajar Sadboy feat. Widia Kalana " #wenggowenggo #fajarsadboy #widiakalana #ซามิซาน🐲 #xyzbca #musiclyrics98__ #foryou #fypシ゚viral #musicvideo #tiktokmalaysia #musiclyricsvideos #fyppppppppppppppppppppppp
21.48M
826.81K
3.85%
10
5.14K
18.54K
Baby sister gilaa #tiktokmalaysia #bfoncrew #bfoncrew #
11.42M
763.66K
6.68%
14
7.94K
14.28K
5
cikb_havoc66
Baru nak belanja bodyguards Cik B ice cream tapi… #tiktokmalaysia #bodyguards #mjglobal #mjglobaltrainingservices #mall #onthisday #bossb #cikb #fypシ゚viral #fyp #fypdongggggggg
8.26M
452.02K
5.47%
1
4.61K
2.27K
6
Elliot James Reay
Hopelessly devoted to you…💔 Instagram - @elliotjamesreay #fyp #singing #hopelesslydevotedtoyou #olivianewtonjohn #singingchallenge #tiktokmalaysia #tiktokaustralia #cover
7.71M
1.02M
13.25%
1.96K
6.4K
11.76K
7
cikb_havoc66
Selain tu, apa lagi, guys? #tiktokmalaysia #cikb #bossb #datosrivida #trend #onthisday #fypシ゚viral #foryou #foryoupage
6.84M
454.8K
6.65%
0
3.02K
1.96K
8
cikb_havoc66
#CapCut Don't play play with my heart #onthisday #fyp #funny #cikb #tiktokmalaysia #shouldbeme #chocoalbabhavoc
6.42M
374K
5.82%
0
3.75K
1.3K
9
Hadrey Ali 🇲🇾🔴🔵🦒
selamat berbuka puasa 😌 #ramadhan #kitsui #ruhainies #wanyhasrita #fyp #tiktokmalaysia #tiktok #puasa #fypmalaysia
5.41M
336.75K
6.22%
1
5.35K
4.96K
10
cikb_havoc66
Cikb idaman semua orang #onthisday #cikb #tiktokmalaysia #viral #joke #fypシ
5.3M
377.62K
7.13%
0
11.98K
25.17K
11
Kissa Eats
Let’s eat around the world #food #LearnOnTikTok #asmr #foodreview #tiktokeats #foodietok #tiktokfood #tiktokmalaysia
4.58M
146.44K
3.2%
2
1.55K
243
Hati hati gais Ai tiru suara dan wajah artis tanpa kebenaran untuk jual seluar dalam! Tolong share pada semua supaya korang tak tertipu! #terciduq #teamzedzaidi #malaysia #malaysiaviral #malaysiabangkit🇲🇾 #tiktok #tiktokmalaysia #fyp #fy #foryou #foryoupage #fypage #kamisempoi #artis #artismalaysia #artismalaysia🇲🇾 #senimanmalaysia #seniman
4.57M
154.5K
3.38%
0
3.13K
4.38K
13
OfficialShahKhan
#tiktokmalaysia
4.56M
239.52K
5.25%
0
4.56K
3.95K
14
cikb_havoc66
Malamni Cik B ada buat Salmon Skin pouch version yang memamg korang boleh beli, guys!! #tiktokmalaysia #salmonskin #pouchbag #cikb #bossb #fyp #foryoupage #foryou #fypシ゚viral #hargamurah #saltedegg #saltedeggsalmonskin #onthisday
4.38M
217.47K
4.97%
0
2.42K
1.18K
15
cikb_havoc66
Mamanyo manjoo #onthisday #shouldbeme #fyp #funny #cikb #tiktokmalaysia #datoserivida
4.25M
229.68K
5.41%
0
2.73K
2.71K
16
𝐦𝐮𝐬𝐢𝐜𝐥𝐲𝐫𝐢𝐜𝐬💫
" Sifufbads Ft. W.A.R.I.S - You Lambat You Tertinggal " #sifufbads #waris #youlambatyoutertinggal #xyzbca #fypシ゚viral #foryoupage #longervideos #tiktokmalaysia #musiclyrics #ซามิซาน🐲 #musiclyrics98__
4.11M
189.46K
4.61%
0
1.06K
2.13K
17
cikb_havoc66
Guys cuba comment dapat harga berapa #tiktokmalaysia #salmonskincikb #food
3.97M
141.32K
3.56%
0
2.28K
1.3K
Muka nampak poloss, tapi….#tiktokmalaysia #bfoncrew #teamdhea92
3.78M
149.35K
3.96%
14
4.88K
3.66K
19
𝐦𝐮𝐬𝐢𝐜𝐥𝐲𝐫𝐢𝐜𝐬💫
" Adik Jando Abe Dudo Raya - Den Manjo Ft. Eda Ezrin " @Den Manjo @EDA EZRIN EMPIRE @#adikjandoabedudoraya #denmanjo #edaezrin #ซามิซาน🐲 #musiclyrics98__ #fyp #foryou #tiktokmalaysia #laguraya2024 #raya2024 #fypシ゚viral #lagukelantan #xyzbca
3.76M
156.61K
4.16%
3
1.45K
10.76K
Replying to @1111111 dapat? Kalau tak, akak nak lukis #hockeyfield #malaysiahockey #hockeyskills #tiktokmalaysia
3.71M
304.41K
8.2%
1
1.55K
1.04K
21
cikb_havoc66
Goyang badan gerak kaki #tiktokmalaysia #fyp #jokes #funny #cikb #mother
3.7M
183.05K
4.94%
0
1.19K
1.09K
22
Hadrey Ali 🇲🇾🔴🔵🦒
i got my seaweed cromboloni 🤩 #cromboloni #crossaint #bomboloni #viral #tiktok #tiktokmalaysia #fyp #fypmalaysia
3.69M
194.23K
5.26%
1
6.75K
11.08K
23
Hadrey Ali 🇲🇾🔴🔵🦒
jangan mati rasa itu 🥺🥺 #ainaabdul #ajl38 #tiktokmalaysia #fyp #mv #musicvideo #nature
3.62M
211.49K
5.84%
3
13.01K
21.17K
𝐎𝐑𝐀𝐍𝐆 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐇 - 𝐋𝐔𝐕𝐈𝐀 𝐁𝐀𝐍𝐃 #orangyangsalah #orangyangsalahluviaband #luviaband #popmelayu #melayuindonesia #melayumalaysia #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #malaysiatiktok #trendingsong #trendingvideo #latoyadelarasa #latoyadelarasaofficial
3.57M
161.29K
4.52%
5
1.91K
7.61K
25
OfficialShahKhan
#tiktokmalaysia
3.44M
183.66K
5.34%
0
1.8K
1K
26
𝐦𝐮𝐬𝐢𝐜𝐥𝐲𝐫𝐢𝐜𝐬💫
" SAH (Setia Akhir Hayat) - Sarah Suhairi Ft. Alfie Zumi " #sah #sarahsuhairi #alfiezumi #xyzbca #longervideos #ซามิซาน🐲 #tiktokmalaysia #musiclyrics98__ #musiclyricsvideos #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #musiclyrics
3.38M
111.7K
3.31%
6
1.49K
5.09K
27
Colgate_Malaysia
My teeth as white just 3 days with @colgate LED kit. Easiest device i have used! #SmileOutLoud #Whitening #ColgateOpticWhite #Skincare #TikTokMalaysia #colgate #colgatemalaysia #FYP #ubatgigiviral #tiktokshopviral
3.38M
2.81K
0.08%
0
12
81
28
Emas Faiz | Pembeli Emas
Jenis barang kemas makin lama kita pakai, makin bertambah berat. Jangan bimbang, kami tetapi beli walaupun macam-macam cerita kita dengar. #pembeliemas #emas916 #emaslama #TikTokGuru #tiktokmalaysia #fypシ #MyBestNewYearMoments
3.32M
40.42K
1.22%
0
462
371
29
newkao12_🇵🇸
Replying to @𝐑𝐈𝐙ᴡᴀɴᴛ𝖷1🦎 jangan tag kakak aku,aku takut die bagitau mak aku!!🙏🏻😭#fyp #fypシ #viral #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #fypage #tiktok #foryou #fypシ゚viral #fypdonggggggg
3.32M
120.29K
3.62%
0
8.78K
767
30
cikb_havoc66
Mak saya #cikb #funny #tiktokmalaysia #onthisday #firstclass #fyp
3.31M
201.9K
6.1%
0
968
538
31
Abg Jiwang_Official
Ernie Zakri • Putus Terpaksa #coversong #putusterpaksa #zianazain #erniezakri #muzikretroterbaik #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #abangjiwang90an #lagudanlirik_aj slm 2 ramadhan shbt2 abg jiwang 🙏
3.28M
200.09K
6.09%
2
2.92K
4.52K
32
cikb_havoc66
Colour hitam ke putih, guys? Cuba comment #tiktokmalaysia #mercedes #brabus #black #white #blackbeauty #cool #fyp #fypシ゚viral #fypdong #mercedesg63
3.23M
166.14K
5.15%
0
3.27K
2.79K
33
newkao12_🇵🇸
Dah kali ketiga guna filter ni,ingatkan menipu rupanya betui!!🥰😇#fyp #fypシ #viral #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #fypage #tiktok #foryou #fypシ゚viral #fypdonggggggg #CapCut
3.08M
23.37K
0.76%
0
237
450
34
Hadrey Ali 🇲🇾🔴🔵🦒
thank you bie 🥹😢😢😢 sampai shaking2 kita dapat cincin idaman 😫 #angau #berangan #ring #couple #Love #gift #tiktokmalaysia
3.07M
193K
6.29%
0
8.12K
12.69K
35
cikb_havoc66
Makan apa dalam flight #tiktokmalaysia #onthisday #emirates #firstclass #dubai #transit #tiktokswitzerland #cikb #bossb #europetour #fypシ゚viral #fyp #foryoupage #foryou
3.01M
179.22K
5.96%
0
1.66K
490
36
OfficialShahKhan
mik mood selepas sakit demam campak 🥹🥹 #tiktokmalaysia
2.96M
172.59K
5.82%
0
1.76K
949
37
Before the Mount Kinabalu hike vs after the hike! #tiktokmalaysia #kotakinabalu #gunungkinabalu #kinabalumountain #mountkinabalu #borneo
2.92M
332.07K
11.38%
176
1.49K
2.91K
38
Ultraman telah mendarat di Kuala Lumpur #fyp #tiktokmalaysia #videography
2.87M
63.49K
2.21%
0
330
225
Tahniahh!!!!! sy bangga dgan awak @Ayu 😂👏🏻👏🏻👏🏻 tag kawan korang yg sllu cakap nak diet tapi xjadi🤣 #fyp #areqimizers #fypシ #tiktokmalaysia #trending #anugerah #ngakak
2.84M
163.57K
5.76%
3
9.24K
22.65K
40
newkao12_🇵🇸
Aku bukan sengaja pun nak conteng kereta adik aku!!😭🥺#fyp #fypシ #viral #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #fypage #tiktok #foryou #fypシ゚viral #fypdonggggggg
2.83M
139.52K
4.93%
0
3.24K
717
41
cikb_havoc66
Bestnya kena suap walaupun tak kenal #onthisday #cikb #tiktokmalaysia #umrah #mecca #Ramadan #sahur #fyp
2.69M
291.18K
10.81%
0
2.61K
5.95K
42
YourFrontliner
short trip to BRUNEI 🇧🇳… negara yg kecil tp penuh dengan adat istiadat melayu .. me love it! #sabahancrew_fams #sabahantiktokers #tiktokmalaysia #brunei #bruneitiktok
2.6M
168.58K
6.48%
1
2.58K
1.18K
43
Elliot James Reay
Hallelujah…💔 Instagram - @elliotjamesreay #fyp #singing #hallelujah #jeffbuckley #singingchallenge #tiktokmalaysia #tiktokaustralia #cover
2.5M
284.81K
11.39%
274
1.19K
1.79K
44
Elliot James Reay
Great balls of fire…💔 Instagram - @elliotjamesreay #fyp #singing #greatballsoffire #jerryleelewis #singingchallenge #tiktokmalaysia #tiktokaustralia #cover
2.43M
409.88K
16.87%
656
1.46K
2.27K
45
cikb_havoc66
Same ke #cikb #funny #tiktokmalaysia #onthisday #northwest #fypシ #jokes
2.41M
137.82K
5.71%
0
1.63K
802
46
Elliot James Reay
Young and beautiful…💔 Instagram - @elliotjamesreay #fyp #singing #youngandbeautiful #lanadelrey #singingchallenge #tiktokmalaysia #tiktokaustralia #cover
2.27M
293.59K
12.93%
183
1.55K
2.55K
47
zerulkimi🇵🇸
tips nak selamat pagi raya: jangan duduk atas sofa atau katil🥰🤣 #pov #fyp #raya #tiktokmalaysia
2.26M
242.79K
10.74%
2
1.48K
12.14K
48
Mydin Malaysia
Nak rasa recipe-recipe daripada influencer macam Hamdan & soya belacan, korang boleh mai Pasar Raya Besar MYDIN berdekatan korang! Bukan tu je ada, lebih 100 menu pilihan untuk juadah berbuka untuk korang beli! #MYDINMalaysia #TikTokMalaysia #BazarRamadan
2.25M
143.66K
6.39%
2
7.08K
5.14K
49
Hadrey Ali 🇲🇾🔴🔵🦒
🤫🧐🤨 #bellaastillah #alifaziz #fypmalaysia #tiktokmalaysia #fyp #artis
2.19M
58.4K
2.66%
0
262
260
50
✌︎•ᑕiK_ᑭᒍᗩᗩ•✌︎
Fav ank-anak🤭 asik buat biskut org je kan.. harini tunaikn janji dgn ank2 plk.. ✅RESEPI CORNFLAKES CRUNCHY COOKIES 📌BAHAN A : - 250g Butter - 80g Gula Castor - 1 Biji Kuning Telur - 1 sk Esen Vanilla 📌BAHAN B : - 280g Tepung Gandum - 20g Tepung Jagung - 1sk Baking Powder 📌BAHAN C : 50g Almond Nib (optional) 50g Cherry Merah (optional) 50g Coklat Chips (optional) 📌BAHAN D : 250g CORNFLAKES (Di Ramas2) 📌CARA NYA : - Gaulkan Sebati BAHAN A dengan senduk/ spatula. - Kemudian masukkan BAHAN B . Adun sampai sebati. Dan masukkan BAHAN C dan sebatikan adunan.. Adunan sedikit lembik tidak perlu tambah tepung. - Tuangkan BAHAN D (cornflakes) ke dulang dan ramas-ramas cornflakes Last sekali masukkan adunan kedalam piping beg untuk memudahkan paip adunan. Golekkan adunan ke atas Cornflakes 📌CARA BAKAR : - Bakar cookies sampai kekuningan selama 20-25 minit suhu 170c (bergatung pada suhu oven masing-masing) atau sehingga masak.. SELAMAT MENCUBA !! #fypシ゚viral #foryourpage #salamramadhan #tiktokmalaysia #fyp
2.15M
60.72K
2.82%
0
811
10.07K